Koje su meni ovo gluposti koje citam, tata ga vodio u streljanu, igrice, filmovi ma bog jarac.
Znaci stari mi je bio konobar i donio u sezoni atari 2600 koji je kupio od gostiju pa od svoje pete godine sam gamer i igrao san igre koje sam htio bez ikakve kontrole, filmove i serije gledao isto svakakve. Bilo je vrime rata pa san i odmalena pucao iz skoro svih vrsta oruzja od pistolja snipera ak47 i da vodio me stari na pucanje. Cak i na svoje oci vidio strica kako ranjava geler. Pa san imao i zracnu pusku i sa njom lovio pa san i lovac htio biti isao sa starim u lov.
Po ovom svemu ja san trebao biti masovni ubojica
U osnovnoj sam se potukao mozda par puta u srednjoj jednom i to je koliko se sican bilo zadnji put da san se potuka, zamalo san se potukao prije desetak godina na jednom piru jer je stara pijana budala nesto mi dobacila zeni ali su me brzo poklopili.
Od lova san odusta odma, nema sanse da bi moga ubiti zivotinju za jesti.
Dragi moji ljudi taj mali se rodio sa time isti kao sto gledamo ove razne dokumentarce sa ubojicama tako je i taj mali tu sa njima bolesnik koji se nije prepoznao odmah nego kad je kasno bilo.
Da je on puka od zlostavljanja i svega onda bi puka odjednom.i nparavio svasta da nije ni svjestan a ne misec dana sve planira. Jesnostavno bolesnik