Jadno dijete? Sta se roditelji neduzno ubijene dice tribaju pitati da li je njihovo dite mozda zasluzilo metak u glavu??? 😅
Mali funcut je zna i doslovno racuna na to da nece kazneno odgovarat, planira je to duze vrime, napravija popis ljudi koje ce ubit cak i sa listom prioritetnih meta, broja iste dok ih je skida s liste te kasnije mrtav ladan pandurima reka koliko ih je ubija, mali je zesci psihopat.
Zbog nedozivljavanja i razbijene usne on je posjeciva psihologa, s razlogom ocigledno. Moja necakinja upravo prolazi stoput gore maltretiranje, uzivo i priko interneta, pa evo privodi kraju skolsku godinu bez ijedne cetvorke u udzbeniku, odlaskom na lidrano, razna drzavna natjecanja itd. Svojevremeno moji prijatelji u osnovnoj su bili izlozeni jos gorem koje je vodilo u svakodnevna fizicka izivljavanja pa danas sa svojim nekadasnjim zlostavljacima se redovito druze. To nisu razlozi za postat masovni ubojica i to na takav okrutan i hladan nacin da pokazuje znakove zesceg sociopata.
Nema nikakvih opravdanja ni razumjevanja za takav cin, tako mozemo i za breivika govorit jadan, mama mu nije dovoljno paznje dala u mladosti pa je pobija pun otok studenata.
Oni su roba s greskom od malena. Jedini krivac su roditelji koji nisu marili za znakove a kojih je kako vidim bilo, sta me ne cudi s obzirom na sta se vecini danasnji odgoj svodi.
Psihopati se radjaju, sociopati se stvaraju. Psihopat mu je i otac sta ga u toj i mladjoj dobi vodi na streljanj.