Ja imam elite. Sendviči, pljeskavice i sl. Meni taman za brze ručke i doručke.

fensisuperstar

Jel mi možeš preporučit neki solidan hotel u Fažani ili još bolje neki apartman, na dva-tri dana?

Romero na Infobip Shift konferenciji u Miamiju 😁

Većina stanica ima ograničen broj replikacija i telomeri se diobom konstantno skraćuju, što je neovisno o tome kakva je dob krvi u tijelu. Ljudi su "programirani" na maksimalni životni vijek od oko 120 godina i s tim se treba pomiriti dok ne bude puno naprednije tehnologije koja bi djelovala na nekoj genskoj razini. Ovo je samo pokušaj kupovanja vremena za očajničke. Više dovodi u opasnost malog jer u jednom davanju krvi ne bi se trebala premašiti razina od 0,5l i onda nema nikakvog davanja sljedeća 3 mj, makar je postupak za plazmu nešto drugačiji i duži. Krv se s razlogom ne prodaje i darivanje se radi iz plemenitih, ne onih sebičnih razloga. Žalosno ako ovo postane neki novi trend među razmaženim bogatašima.

Vidio sam tog frajera i prije. Cilj mu je napraviti age reversal, ako se ne varam. Na prvu djeluje kao tipično izdrkavanje i bacanje para, al ako uspije nešto novo otkrit za usporenje starenja čovječanstva, nek radi kaj oće

herc negdje sam vidjela jedan quote od neznam koga, kaže: jedina stvar koja je strašnija od starenja su ljudi koji se nemogu pomiriti s tim.

oxi za sve ostalo tu je kabrio i bež majca oko vrata 🤣

Sretan Vam Dan mladosti. Druže Tito, ljubičice bijela. 😂

Fenix slažem se, treba ga ostaviti u Zambiji u čuzi, ne mora se ni vraćati natrag što se mene tiče.