sanzo yakuza_stinger Uzorak urina moraš zatvorit prije slanja u laboratorij, preporučljivo je i da ga označiš ga ne bi slučajno popio.
Zero Reci onda koja tebi valja da znam što ne naručiti.: p Grička najbolja od naših, ali budući da je skupa kupuje se Tomislav. Za nas kronere samo jaka piva. Tamna. Kao i naše sudbe teške.
TITANXIS Pivica meni paše samo uz dobru gurmansku podlogu (mesina sa roštilja, ražanj) koje je to pivo mi je svejedno, može i Pan, uglavnom da ne bude neko strano, osim češkog.
Zero master_x Okej, i đe to sad probat, osim da naručujem online cijeli karton crafta? Kao da i ova Medvedgradska ne toče u svakoj desetoj birtiji (barem ih imaju u pivnicama). Ali vidim da su dobro kapitalizirali na ŠČ Mrletovom pivu, s obzirom da je rasprodano. Valjda su bili dovoljno pametni da to copyrightaju.🤣
master_x Zero Zato jer je kod nas ŠČ zaštićeno :p Otkud si? ŠČakofca ! Eto 🤣 Tu pivu možeš kupit ovdje - https://webshop.rotodinamic.hr/the-dark-side-porter-pivo?search=The%20dark%20side Vidim da imaju poslovnice i po Zagrebu i dalje.
fensisuperstar Fenix daj vrati nazad. Ovako barem mislim da netko misli na mene kad mi skoče notifikacije. 🙂
TITANXIS Jutarnji list - Iznenađujuća vijest s Kaptola: Kardinal Bozanić odlazi odmah, Kutleša od danas novi nadbiskup!
TITANXIS Još je uvijek, Slažem se ali nek mi Bog oprosti ali njegov glas me iritira. Glas jednog nadbiskupa, svećenika mora biti topao i ugodan da privuče vjernike ili samo slušatelje ako ništa drugo. Nije ni čudno da istinskih vjernika ima sve manje u nas. Pokojni Kuharić mi je bio najbolji a od papa Ivan Pavao II.
pravednik TITANXIS Ima glas poput ostale pedo sekte/klana/world elite… Dalai Lamu pa ostavlja mozak od starosti, lik zaboravio da nije na Epstein Islandu ili hramu već ga kamere snimaju.