sanzo yakuza_stinger Uzorak urina moraš zatvorit prije slanja u laboratorij, preporučljivo je i da ga označiš ga ne bi slučajno popio.
Zero Reci onda koja tebi valja da znam što ne naručiti.: p Grička najbolja od naših, ali budući da je skupa kupuje se Tomislav. Za nas kronere samo jaka piva. Tamna. Kao i naše sudbe teške.
TITANXIS Pivica meni paše samo uz dobru gurmansku podlogu (mesina sa roštilja, ražanj) koje je to pivo mi je svejedno, može i Pan, uglavnom da ne bude neko strano, osim češkog.
Zero master_x Okej, i đe to sad probat, osim da naručujem online cijeli karton crafta? Kao da i ova Medvedgradska ne toče u svakoj desetoj birtiji (barem ih imaju u pivnicama). Ali vidim da su dobro kapitalizirali na ŠČ Mrletovom pivu, s obzirom da je rasprodano. Valjda su bili dovoljno pametni da to copyrightaju.🤣
master_x Zero Zato jer je kod nas ŠČ zaštićeno :p Otkud si? ŠČakofca ! Eto 🤣 Tu pivu možeš kupit ovdje - https://webshop.rotodinamic.hr/the-dark-side-porter-pivo?search=The%20dark%20side Vidim da imaju poslovnice i po Zagrebu i dalje.
fensisuperstar Fenix daj vrati nazad. Ovako barem mislim da netko misli na mene kad mi skoče notifikacije. 🙂