Zero Slažem se da treba prestati pisati gluposti, mogli smo i bez prebacivanja rasprave sa ovakvim kvalifikacijama, ali ja se jako brzo prilagodim sugovorniku.
Zero Odgovoran uzgoj mesa postoji i trendira sve više kod osiba koje si to mogu priuštiti i žele zdraviju organsku prehranu.
Gdje sam rekao da ne postoji? Da li ti tvrdiš de ne postoji neodgovoran, industrijski uzgoj mesa?
Zero judski organizam je evolucijski naviknut tijekom milenija da većinu potrebne energije dobiva iz mesa te je to i dalje slučaj i neće se promijeniti samo tako za one koji imaju imalo aktivniji život, pogotovo za djecu u razvoju i prenatalno doba. Štoviše unos neke biljne hrane kod majke u prenatalno doba tipa soja može dovesti do androgenih karakteristika i nerazvijenosti muške djece, o čemu postoje i istraživanja.
Gdje sam ja napisao da to nije tako?
Zero Poanta je da svatko može jesti što hoće,
Gdje sam napisao da nije tako?
Zero ali nikakve posebne zasluge se za to ne bi trebale davati
Tvoje mišljenje, ja ih cijenim zbog njihovih uvjerenja, naravno ako ne hrane djecu kako treba ili im brane da se hrane kako žele onda su idioti.
Zero Na kraju krajeva, i cijene su te koje uvjetuju nečije prehrambene navike u većini slučajeva.
Naravno, zato i pričamo o industrijskom uzgoju mesa, i ljudima koji vlastitom žrtvom rade protiv mučenja životinja ili se jednostavno osjećaju bolje jer ih više ne muči vlastita savjest.