Dark_Indigo vidio sam tvoje prepirke na FB, no kakvi god da su oni ljudi, njihovo je pravo da imaju svoje misljenje i to misljene se kosi s tvojim a ti ne pokazujes toleranciju vec ih vrijedjas da su odmah losi….
@Zero zatvaranje komentara nema iskreno smisla, znaci da zapravo zabranjujes ljudima da izraze svoje misljenje, kao sto je dosta STRANIH portala i web stranica napravilo, znaci nema veze s Balkanom kao sto je Dark naveo u svojim postovima jer bi svega bilo. Koji god clanak na FB da se pojavio u vezi Epizode 3 tu je takva paljba po LGBTQ+ zajednici da je iskreno pretjerano, ali ako dozvoljavas toj skupini da budu glasni moras nazalost onda i "hejterima" dozvolit da se izraze jer na taj nacin gusis pravo slobodnog razmisljanja, kakvo god da je. Radio sam zadnjih 8 godina vani, te spike za jednakost i raznolikost je toliko fake da boli glava.
Nije svijet sav pun srece i cvijeca,svi skakucemo i svi se volimo, treba bit realan da smo kao svijet jako daleko od toga.
@chono da barem tamo bilo djecurlije, pa tamo imas ljude preko 25-30 god koji komentiraju, ja cak neke poznam jer su bili konobari po osijeku pa sam ostao mal sokiran kakav stav imaju….