Fico To se zove mazanje očiju. Sve super ako želiš tako raditi, ali govoriti da dođe na isto je baš bedasto.
Mazanje očiju je ovo što ti radiš. Trebao bi pogasiti sve fabrike, povući sve brodove i maknuti sve avione i potpuno promijeniti način na koji se sve na ovoj jebenoj zemlji radi da se kroz dugi period nešto promijeni. Tvrdit bilo što drugo je arogantno do same srži. Kad vidim aktivistu koji počne sa "AKŠČUALI ZNASTVENO JE DOKAZANO" odmah ugasim jer nije dokazano. Da je dokazano ne bi bili u ovoj situaciji. Ako želiš promijeniti sistem onda moraš promijeniti sistem. čitav sistem.
doctorfreak I hvala ti na tvojem mišljenju, nismo ni mislili da si ljubitelj zelenjave s obzirom na svoju kilažu koja se jasno vidi na mnoštvo dobrovoljno uploadanih fotografija.
Fat shaming prekriven zajebancijom. Yeah neće ići frende. Mene ti apsolutno boli kurac za to. Krivu si osobu našao.
Ja sam zapravo ljubitelj zelenjave, konzumiram tikvice kao što @maverick konzumira alkohol; na dnevno bazi.
razlog moje debljine nije hrana već piće. Ja osobno ne krijem da se volim zalit sa monsterom i udarit 9 piva nakon toga i udarit malo štroha pa 4 jacka. Ali da razlog što sam debeo je to što sam pojeo piletinu u woku. Mental žimnestiks.
MRZIM OKOLIŠ HUE HUE KME KME ZAO FENSI. bog te jebo na što smo spali. Kakvi moralisti. Prvo ovi koji mrze homoseksualno opredjeljenost pa sad ovo. Jedva čekam vjerske fanatike sa seks prije braka je zlo.
btw @Kaiserus nema više mesa. gotovo je.