Zero

Kažeš Kaufland, ali ostali ne prate taj trend jebiga.

Isto tako, nisam spomenuo i razno razne obrtnike i manje poduzetnike koji su isto tako digli cijene bez nekog razloga.

Smanjit će se potražnja tako da očekujem smanjenje cijena ili propast istih.

Srećom kod mene ne dostavljaju jer im je prenaporno pedalirati u brdo pa nemam problema. 😂

A na poslu imam gablec, juha, jelo s prilogom i salata za 20 kn. Ne može bolje.

    Kupio čovjek iksicu i još se hvali.

    Zero Baš čitam kako od 24.1. u EU mogu početi koristiti brašno od kućnog zrikavca za kruh, krekere, kekse i grickalice.

    Evo imaš i temu za takve stvari koju sam prošle godine otvorio ali će vrlo brzo i postat naša kultura hranjenja pa ćemo se hvalisat kojeg kučeka smo sad pojeli a Miro će umjesto janjca nekog skakavca okretat na ražnju i objavit sliku.

    Egzotična hrana i ona koja to nije u zapadnoj kulturi. - FFA.hr Forum

      TITANXIS

      Ona krila sto ti peces su za mene egzotika tako da ja ima jos dok do skakavaca dodem

      maverick Ćeli ste u Evropu

      mene ne ubrajaj, želim joj što prije raspad i da se svak vrati svojim državnim interesima. jebeš sve saveze koji propadnu kad tad po defaultu

        Miro U Saboru je jeftinije, tamo je 13-14 kuna. 😂 Jeo sam tamo par puta.

        More like woke side of the moon, amirite.

        bosscorelli Verona due je actually dobra. Da. Oni daju kukuruzno tijesto po defaultu. Ne treba ni tražiti.

        A Oro Goro je bio dobar prije 20 godina. Već barem 15 godina to ne valja. Jedino vrijedno spomena je veličina. I lokacija same pizzerije. Pa djeca odu na igralište, a starci jedu i piju i dive se kak je ogromna.

        Tzereen Vezano za Pizzu.

        U Labinu ima jedna pizzerija. Zove se Rumore. Rade takve pizze o kojima pričaš.

        Ja obično gdje god odem na pizzu pustim okrajke. I uvijek mi bude previše, napuhne me i nisam za ništa osim za kauč.

        U Rumoreu sam pojeo cijelu s okrajcima. Niti me napuhala, niti teško pala na želudac.

        Nevjerojatno koliko lagana pizza a opet zasitna. Taman.

        Nakon toga meni osobno nema više vraćanja na "teške" pizze.

          StarFox_N tamo su dva ili su bila dva talijanska pizzaiola, zato je tako dobra i autenticna

            chono zaboravio sam kaj vi zovete pizzaiolom. Jel to šunka, sir ili tijesto? Ili paradajz sos?

              Tzereen to je osoba koja radi pizze. Svojevrsni majstor zanata

              Edit: i nemoj pisat paradajz sos 🤣 to je salsa. Svaki put kad kazes drugacije, jedan Talijan padne sa vespe na kruznom u Rimu Ha-Ha-Ha

                chono ok, thanks. Pizza majstor.

                Ništa, zovete me na tu pizzu onda. Volim isprobavati.