StarFox_N U mom odjelu smo si odmah kupili onaj Dolce Gusto aparat.
i kod nas se kupio dolce gusto.
@Fenix ja sam baš naručio pizzu kad sam bio kod prijateljice iz tog saluna. bila je prije eura 65 kuna pizza ali dobijes jumbo. i sve pizze su 65. Dečki udaraju dostavu po okolici poreča. uglavnom i dalje ista cijena samo u eurima s dostavom 18 eura za dvije jumbo.
fun fact: frendica je skupila 18 eura po 10 centa i dala mu vrečicu. Još smo mu gurnuli 2 eura manče.
Frajer je skomentirao:"barem ću imati sa čime se branit ako me netko pokuša opljačkati". urlanje
kad smo kod toga bio sam uzeo pakiranje od dvije cole što je u onom plastici za nošenje i pederi mi naplatili 2x2 cole u pakiranju skuplje nego što bi platio dvije cole pojedinačno. U konzumu ofc. 2 litre kole 12.99kn, a 2x2 mi naplatili skoro 28 kn. Platio u eurima ali cijena izražena na računu prikazuje oboje jel. I to nije prvi put da s me skoro sjebali. Proizvod na popustu ja prođem špežu platim i skontam da je račun skoro 100 kuna skuplji, Pogledam nema popusta. Odem na kasu i ženska mi nije htijela vratit pare kad sam htio vratit proizvod. Morao sam ići do jebene šefice. Ko fol nemaju vremena provjeravati dal su akcije dobre ili nisu. Bezobrazluk na razini.