Fico naravno, bez specijaliste ne mozes na magnetsku preko HZZOa već plaćaš cca 4 soma kuna po skenu.
Ali:
Fico Uopće nije pametno ići kod kiropraktičara. To je pseudomedicina
je glupost. Mene je kiropraktičar spasio. Amer jedan kod kojeg sam išao u pulu. Dok sam imao problema sa donjim dijelom kičme zbog kojeg nisam mogao utonuti u san. Prvih 4 dana sam proveo budan, na rubu ludila. I kad nisam znao što napraviti otišao sam kod njega i lik me spasio. Prvo što me savjetovao da odem kod fizijatra u umag i trazim da se napravi taj kurac sa elektrodama i onda potom trazim magnetsku rezonancu. i onda me naučio kako pravilno lezati na boku na ručnicima. I to je bio jedini način kako sam mogao zaspati. Slažem se sa ovime što kaže @kauboj , zavisi za što, ali generalno kiropraktičari kojih se treba kloniti su manijaci koji čupaju atlas recimo. Fico kaze se atlas. već kad pišeš.
Inače kad smo kod toga. Ima jedan specijalista ortoped u umagu koji me odbio poslati na magnetsku rezonancu jer je rekao da je sve što ja imam zapravo problem kila i dao mi je diagnostiku da imam giht. Na svoje oko. Mojoj mami je rekao da je zrela za operaciju kuka a mog prijatelja bubija je skoro osakatio. @Kaiserus zna o kome pričam. Tako da ponekad i specijalista može biti mrtvi debil. Fizijatar kod kojeg sam išao, Nijaz Burgić je fantastičan, i terapije koje sam primao od njega su bile top.