Od mirisa nosim samo onaj koji bude ispod jaja poslije dobrog treninga.
Blebetaonica 2
Ah yes , muškatni orasi. Klasik.
Slobodno se ismijavajte ja volim svoj hobi, i volim bit informirana o nečemu što me zanima i što kupujem. Pišem o tome jer nekoga možda i zanima, ali izgleda da ne
oxi nemoj mene stavljati u tu grupu ja brinem o svom mirisu.
Taman sam danas mislio probati kako miriše JOOP! Homme jer mi je seksi susjeda rekla da joj je taj miris top i da ga probam u bipi. Pa ako mi se sviđa nije ni toliko skup. Kad smo kod mirisa jer koristiš argan + jojoba ulje za kosu? Hladno prešano naravno. Samo malo kroz vrhove i svi znaju da je to tvoja šauma : D
- Uređivano
fensisuperstar jer mi je seksi susjeda rekla da joj je taj miris top
Jel bi bubo?
fensisuperstar ja cjenim svakoga tko drži do sebe, miris je dio svega toga. I miris nemora bit 689293 kuna da bi bio dobar. Joop ima super mirise, barem muški mirisi su im puno bolji od ženskih.
Ugl ako miris ima bergamot nemože bit loš, to ti je sigurna kupnja koji god da odabereš. Moje skromno mišljenje.
Pošto mi je kosa prošla sve oblike zlostavljanja i ne pokazujem znakove zaustavljanja u daljnjem zlostavljanju, krajevi su mi praktički toliko pricesuirani da su mrtvi, koristim one generičke maske nakon pranja kose koje se ne ispiru, jedan sprej i ulje mislim schwartzkopf ili kako već. Jer jedino tako izgleda da ima života u njoj. Ali arganovo ulje je super za kožu, tako da nemože bit loše za kosu nikako
oxi ma kupiš hladno prešano sa amazona argan jojobu i ricinusovo ulje pomjesas u 40 40 20 omjeru i samo nakon pranja i kondišnera udariš i bok
Ma nemaš frke, samo nisam znao a ni očekivao šta sve ulazi unutra.
Problem kod tih kvalitetnih i skupih je što, istina, ne treba ti nijedan drugi ali opet ne možeš ga koristiti svaki dan jer je malo preskup sport. Na koži se dosta zadržavaju, pretpostavljam da na odjeći još duže? Jel se lako isperu sa majica/košulja?
kauboj Na koži se dosta zadržavaju, pretpostavljam da na odjeći još duže? Jel se lako isperu sa majica/košulja?
Ako je nešto kvalitetnije, zna i po dva tjedna ako stoji u ormaru. U veš mašini bi se trebalo oprat ali ako se i osjeti malo kasnije, nije ništa extremno, ovisi koliko dobar nos imaš i koliko se špricalo po odjeći.
Nabijem na kurac sve trgovine da nemaju jedan jebeni joop! Tester u picku materinu
fensisuperstar pa ko nosi Joop?
Još ćeš reć da voliš Davidoff.
fensisuperstar Jebote, valjda nećeš morat vozit u Pulu da nađeš tester. To bi bilo koma.
Fensi, jesi popravio auto? Put do Pule je mračan i pun terora, bolje se pripremiti.
Neznam, misljenja sam da dosta ljudi pretjeruje sa tom kozmetikom (ne ovdje, vec generalno). Ja operem kosu, jaja i tijelo sa samponom, obrisem se rucnikom poput brus papira, stavim dez ispod pazuha i imam bolju kozu od svih tih nalickanih dama. Voda je zakon, ne treba nista vise. Bitnija je hrana
buz puši kurac :-D
I kaj sad da ja bacim sve svoje parfeme?
Nije to bila poanta, već preporuke ako želiš probati nešto novo i drugačije. I stvarno skroz drugačije mirišu od klasičnih parfema i možda ti se dobar dio neće svidjeti ali onaj koji ti se svidi će ti biti definitivno novi omiljeni.
Eto na primjer, ono što sam pročitao da je super, meni uopće nije sjelo kada sam ga pomirisao uživo pa je prodavačica pokazala još par od kojih mi je jedan baš top.
A ovi klasični su meni, iskreno, svi jako dobri uz manji postotak izuzetaka koji su mi baš top odlični ili neki koji mi nisu dobri/ništa posebno
- Uređivano
zezao sam se. Već sam ja s Oxi pričao o parfemima ranije.
A kaj se tiče investiranja u skuplje stvari. Vjerujem da su skuplji parfemi s razlogom bolji, ali svako od nas ima određene stvari za koje je spreman dat veće pare od prosjeka. Za mene je to TV, ali i tehnika općenito.
Za parfem nisam još nikad dao više od 600kn. A i to mi je bilo puno.
Edit:
Btw, nemam ni invictus ni one million ni sauvage.
Većinom imam Bvlgarija (npr. Wood, Terrae i Black), Huga (npr. Scent Absolute i Bottle Absolute), a trenutno mi je top Y od YSL. Htio bih dodati i Pradu Carbon koja mi je na zadnjem testiranu baš fino sjela na moju kožu.