StarFox_N Bilo je u jednom periodu gadno, doslovno bi me primilo već u autu na putu do posla, a trebalo je izdržati na poslu još čitav dan za stolom. Preko firme sam išao na rendgen, više manje je bio uredan, nešto mi je kičma blago savinuta bila, ništa strašno.
Napala me doktorica od valjda 75 godina da mi nije ništa i da moram što više hodati, da mi je to samo od sjedilačkog načina života.
Činjenica da sam do tad išao autom svugdje, nisam gotovo nikad nigdje hodao, niti se bavio sportom osim vožnje biciklom. Onda sam krenuo malo više hodati i bolje mi je, ali nisam dobio konkretne terapije i kažem, u ovim okolnostima što sam naveo me baš uhvati gadno uvijek, bez iznimke. Točno znam da će me primiti. Čekao sam karte za Dinamo - Salzburg samo sat vremena prije nego me frend došao zamijenit jer sam morao na posao, cijeli dan mi je na poslu bio užas koliko me mučilo to u nozi. Išao sam kod frenda u Dubrovnik jedne godine, doslovno 5-6 km od njegove kuće sam morao stati, nisam mogao više izdržati sjediti u autu, taman tamo na vidikovcu kod mosta Tuđmanovog, turisti su me gledali kao manijaka koliko sam se izvijao tamo kraj auta da se razgibam koliko toliko da mogu nastaviti put. Sad smo imali božićni domjenak u firmi, stajao sam na mjestu manje više skoro 3 sata, jedva sam do doma došao. Sve funkcionira normalno s nogom. Mogu ja hodati, stiskati pedale i sve, samo mi je taj užasan osjećaj u nozi. Kao da mi netko štipa živac duž cijele njegove dužine u nozi, uopće ne znam kako bi to opisao.
Ti imaš neku dijagnozu, terapiju?