Torgue I tebe zele lijecit strujom? Mozes doma i sam 😃

Kad citam sve ove postove nekako mi je lakse jer i sam imam problema s kicmom (pitam se zasto). Meni su pomogle vjezbe i radim ih kroz tjedan nekad i svaki dan, od plankova, dead bugova, klasicno cucnjevi, sklekovi… Najvise radim core, i pokusavam pravilno radit jer nepravilnost isto nosi sranje. Od kad vjezbam puno mi je bolje, barem u leđima, no cim stanem i sjedim 2-3 dana grbav, sve se vrati.

Heat Ovo snimka s Hajdukovih utakmica ove sezone?

buz Ne, od GNK Argentine.

Fenix

Znam ih osobno, dečki su legende. Baš je nešto ovakvo falilo na Dori posljednjih godina.

I tako ljudi…nekad sam na Mall-u naručivao igre, danas na akciji Pampers pelene XXL pakiranje. A to nije sve, dobijete 9 paketa vlažnih maramica gratis.

A na Ozone.hr na akciji torba za bebu i neki jastuci za dojenje. A Funko je isto na akciji, ali njih samo gledamo.

A sutra idemo u DM kupiti za 500kn bonova što smo dobili - pelene opet.

😃

Na koji sreću i nesreću sam se i ja maknuo iz HR te se odselio u Austriju. Kad smo već kod tema poskupljenja tek sada shvacam koliko je Hrvatska nevjerojatno skupa zemlja što se tiče apsolutno svega! Baš sam neki dan bio u kupovini i nakupovao si svakakvih sranja gdje sam na kraju imaju tri vreće hrane. Sve me koštalo nekih 80-90€ - isto kao u HR. Dosta stvari su čak i jeftinije što mi je suludo jer je plaća drastično veća. U HR sam znao usparati mjesečno nekih 200€ od place ali to bi dosta često znalo ići na vesela iznenađenja tipa razlika plina ili struje dok recimo ovdje nakon svih računa, rata, pretplata i ostalih sranja ostanem sa cca 1200-1400€ samo za sebe, ono jbt mogu ići na Stean i kupiti igru bez da mi je žao ili se otići počastiti u restoran, kupiti si neku bolji odjeću ili neki bog. Nisam znao da je toliko loše u HR

moschus Pošto sam u turističkoj zoni gdje svi rentaju što god nepokretno imaju bilo je vrlo teško naci mjesto, no našao sam za 450€ stančić i to preko jebene veze. Sam sam za sada i ne mislim imati cimera ili išta.

Ili mozete zivjeti u sumi i placati rentu kuce 100eura.. ne preporucam, jer vam za sve treba auto.. i mozete postati grumpy old fuck poput mene. @fensisuperstar je svjedocio mom izgonu iz civilizacije

Prayer postao odjednom poželjan neženjena. Gospodin plaća stan u Austriji 450€, živi u turističkoj zoni i sa strane mjesečno ostavlja 1400€.

Jesi možda gay i tražiš li dečka?

chono

Ej, nećem takve stereotipe širit, ja živim u šumi već skoro 30 godina i nikad nisam bio grumpy.

sanzo pretpostavljam zapadna strana Istre, gdje je sve ravno kao u Slavoniji? Dodi do mene, ispod Ucke 😁 Lyfaberg cisti