Miro Evo doss frend iz njemacke i izludija me da idemo pecati da on ima sve Posli smo a on nema nista a ono sto ima ne radi Dobro da san svoj stap doma ostavio Ali i sa njegovim sto ne radi jednu bugvu sam mu ulovijo da ima sto slikati
TITANXIS Ova vrečica od Konzuma mi sumnjiva. To si frendu kupio prije neku ribicu u Konzumu, sakrio je i podvalio ju pod ulov. Nije to neki bed, tak i ja pecam ribe u Sparu, Konzumu, Lidlu i ostalim morima. 😆
bosscorelli Kaj je s ovim ps plus extra katalogom, zasto su u katalogu igre koje vise nisu dostupne. Vidim rdr2 , nije dostupan. Far cry 6, nije dostupan. Ja ne razumijem tooo
Dark_Indigo Evo da podijelim sa vama svoj "kutak", još fale neke stvarčice, ali pomalo 🙂 🙂 Fotkano krumpirom 🙂
Raziel Mom najdražem Rvatini sa chetnickom bradom @fensisuperstar želim Sretan Božić. Urokaj se i za mene <333 Edit: Zašto je ovaj post završio u ovom Topicu? Uopšte mi namjera nije da nasmijem nekoga.
bosscorelli Ako stavim na Waze da izbjegava naplatu na autocestama , jel to vrijedi i za slovenske vinjete ?
Fenix bosscorelli ako to staviš na Google Mapsu, onda vrijedi i za SLO i za AU vinjete. Waze nisam nikad koristio, ali trebalo bi biti isto.