Blebetaonica 2
8 godina je 96 mjeseci * 1200€ je 115200 eura.
Nedovoljno ni za garsonjeru u Zagrebu. Još malo pa ni za garažu neće biti dosta.
Tze će meni ostaviti stan.
buz ako ti je cilj samo stedit..onda da…al treba zivjeti…al sta sam vidio i cuo od nasih uzivo u ovih 8 godina, muka mi je, ne mogu ti opisati koliko su mi se balkanci zgadili vani, ovi u njemackoj vise nego u irskoj al i ovi sto su u irskoj nisu daleko….ta preseravanja, nacin zivota, prodavanje price kako se dobro zivi…muka mi…maximalno sam izbjegavao nase…
Miro pa iskreno, novac me jedino drzao vani te sam se podosta promjenio nakon dolaska korone i poceo malo drugacije gledati na zivot a i sad ima vise posla i novaca u Osijeku nego 2015.
Naravno nisi u toj financijskoj mogucnosti da se mozes razbacivati s novcima i kupit 7x Ps5 il pokupovat prijateljima kompjutere, konzole, pomoci generalno financijski ali da se zivjeti. Meni u Dublinu i Munchenu za stan i rezije odlazilo 1500-1600 eura za pocetak, zivio sam sam zadnje 4 godine jer sam taman ljeto 2019 prekinuo s curom nakon 9 godina veze al je onda dosla korona i oslo sve u k. Dok sam i s bivsom zivio sam prakticki ja sve placao jer je ona imala neku viziju sto zeli biti pa radila part time job i jedva 800 eura mjesecno skupila za zivot, sto nije bilo dovoljno ni da pokrije stan i rezije pa je bilo stalno financijske drame.
Odlucio sam uzeti malo odmor od nekih god dana i vidjet sto cu dalje, a u medjuvremenu zivim s novom curom tu u Osijeku i onak dajem smijesnih 250 eura za stan i rezije za svoj dio naravno…ustedio sam podosta novaca pa si mogu priustit odmor nakon 16 god rada u komadu…
Ako sam dobro shvatio, nova plaća svoj dio stanarine i režija. Nema ništa samo na račun sisa i guzice, Đeni nam može biti uzor.
:-D daj me nemoj…
Fico Kao prvo, ne nije glupost. Kiropraktika je službeno klasificirana kao pseudoznanost
Poznam mnogo ljudi kojima je kiropraktičar pomogao, ja sam osobno nakon prometne išao kod Stojnića jer sam imao pritisak u glavi, stalne vrtoglavice i trnce u nogama i rukama. Magnetna je pokazala c3 do c7 pomaknuto , fizikalna nije pomagala mjesecima, terapija tabletama (bio sam glup i pio tablete) isto nije pomogla, ali zato 2 puta kod kiropratičara su me osposobili za normalno funkcioniranje i rad.
Tako da znam dosta ekipe kojima je kiropraktičar pomogao, i naravno osobno iskustvo.. s druge strane neznam aposlutno nikog kome je fizikalna terapija pomogla, kratkotrajno olakšanje i ništa više. To je medicina, liječenje simptoma.
fensisuperstar Kaj se dogada sa nišanom na 0:28
bosscorelli posto je cut out videa pa ne vidiš pretpostavljam da kad je naciljao sa lukom i strijelom bio je blizu stepenica pa je digao luk i strijelu gore kao kad ciljaš iza prepreka. Samo sto to u far cry 5 napraviš brzo jer fizika ruku je na razini kung fu flickova.
fensisuperstar Ne sjećam se priče u misiji, ali se sjećam kuće i da je tu bio gadan okršaj.
Evo, uzeo Philipsa…
43PUS8007.
Je li tko gledao Avatar 2?
Koja je dobna granica?
Isao bi sa djetetom od 6god pa me zanima ima li nasilja…
- Uređivano
rangiran je sa pegi 13 g znači ima malo nasilja i stvari koje tvoje djete nebi shvatilo.
kad pogledaš, nasilja ima i u crtićima koji su namjenjeni klincima.
edit: bilo ga je i u prvom filmu, borba lokalaca sa došljacima
Ja ne bih uzeo 6 godišnje dijete. Ima dosta nasilja. Zadnjih 45 minuta je non stop akcija.
Necu ici
Ja bi isto rekao da je too much za sestogodisnjaka iako nema sad nista prebrutalno. Kad sam bio u toj dobi stari je valjda posudio VHS sa Gospodarom Muha, ne sjecam se puno stvari iz tog doba ali odredjene scene iz tog filma su mi ostale urezane i rekao bih bas me sjebale neko vrijeme. Znam da sam imao nocne more sa tom jednom scenom pred kraj filma na plazi. Nisam ni netko tko striktno gleda dobne granice ali ne treba ni traziti vraga kada ima puno boljih opcija za tu dob.
Da se zna pitao sam @Tzereen a ako mogu objavit apsolutni Sony kralj ovog ovog foruma
Philips je majci ispao hit.
Ljudi vole ambilight
Jel netko kupovao ikad sa https://www.perfumesdutyfree.com/ ? Cijena nekih je doslovno nekoliko puta manja nego kod nas, osobno se uvjerio danas pa mi se čini predobro da bi bilo istinito.
Ili ima neku drugu, provjerenu, stranicu za preporučiti a da su parfemi stvarno i kvalitetni?
kauboj kupuj isključivo sa notina kad imaju akcije.
Koliko vidim nema tog parfema tamo
kauboj Što tražiš?
Initio oud for greatness, oduševljen sam ali ne 280€ oduševljen
kauboj uf. to neš naći sad nigdje legit za manje para
Notino ti je legit. Ima Douglas u zagrebu ali tamo će te orobiti kao cigani teški.
uglavnom that's about it. A sve ostalo što vidiš ako su legit parfemi nabavljaju od vani i onda nabijaju maržu gigantsku.
Notino ti je eu shop tako da kod njih cijene koje vidiš su skoro najbolje. ja sam bio naletio na jedan zenski parfem bio je na 88% popusta i jos je bio notino popust na to umjesto da sam platio troznamenkasto duboko platio sam 40 kuna po parfemu.
Kocka je, ako možeš kupuj stvari gdje imaš batch kod ili neki drugi kod unutar pakiranja koji možeš provjerit na službenim stranicama parfema.
Ja te malo skuplje stvari naručujem uvjek direktno sa stranica proizvođača, ne želim riskirat sa parfemima.
Ali iskreno, oud for greatness je vrijedan svake lipe, jedan sam imala zadovoljstvo poklonit jednom dragom čovjeku, a osim toga nemogu ti opisat osjećaj kada namirišeš nekog tko ne nosi one milion, sauvage ili la male, nego prave stvari.
A osim toga, ova boca će ti trajat jako jako dugo jer je silage masivan sa jako malo.
Nemoraš me poslušat btw, ja sam snob što se parfema tiče, imaš jeftinijih dupe-ova, pa možda krenut sa tim stvarima prije nego što te zakači niche, jer kad počneš s tim, nema natrag.
Meni je to u rangu ispijanja džinova od 300+ kuna. Da, super je okusom i sve to stoji, ali na kraju je ipak alkohol. Baš nemam razumijevanja za fine stvari u životu.
Kad smo kod toga, u mom kraju prave svjetski džin - Castrum. Probajte, predobar je, lol.
Zero ali na kraju je ipak alkohol.
Razumijem te ali sa parfemima je drugačije.
Kada kupiš džin od 400 kuna imaš opciju piti sam ili ponuditi nekog drugog da uživa s tobom. Nitko nije prisiljen konzumirat s tobom.
Kada koristiš parfem, ne samo da imaš privilegiju uživati ti, nego i svi drugi u radijusu od tri metra oko tebe, htjeli ne htjeli. I sada zamisli zaliješ se nečim što parira medicinskom alkoholu sa daškom znoja. Znači vršiš bio terorizam.