Nigdje nisam pisao,samo ovdje,sretno svima!
Blebetaonica 2
yakuza_stinger pa na to i mislim, nije bas ugodno podizat potomstvo uz sve ovo sto se dogada oko tebe. Mislim, dogada nam se pred ocima, ocito je, nemozes zanemariti. Nekako se potajno nadam da je privremeno, da nemamo dovoljno podataka u proslost kako bi vidjeli je li se ovo dogadalo ranije, ali opet danasnji podaci su blago uznemirujuci
Bome, očekivano sve poskupilo.
Bili smo siromašna država a sad ćemo još bit i više usprkos kaj Plenki i njegova svita govore, Njemu i pajdašima bude uvijek super i bajno.
Sretna nova svima
yakuza_stinger što je sve poskupilo?
Btw, nekidan sam vozio 20km na rezervi do druge pumpe, samo da ne točim na Petrolu. Vidim da im se dosta smanjio promet, a tako mislim i za sve trgovine koje budu dizale cijene.
Ne znam je li patka, ali Interspar se hvali da je svaki proizvor zaokružio na manje
Fenix vrlo vjerojatno su nešto podigli cijene na kraju godine i onda sada frajerski zaokružili na niže. Super marketinška fora.
- Uređivano
čitam po redditu da su sve i svašta poskupili u svim trgovinama a la Kaufland, Lidl pogotovo, Špar (unatoč tome što se Špićek hvali da nisu).
Osobno sam doživio da 2 kave umjesto 28 kn, koštaju 28,63kn. Tak da bude 3,8 umjesto 3,71 €. Znam, skupa kava,
Petrol i ja bojkotiram. Pogotovo zbog tog što rade. Kupili Crodux pa usfalilo para. A ne.
Trebat ćemo jednu crnu listu sastavit
kakve su vam to rasističke fore? a gdje je žuta lista?
Zašto kad idem kod doktora nitko ne uđe ni izađe jebenih 40 minuta, a ja sam unutra uvijek max 5 minuta makar 4 vrste raka imao??
onda su ljudi protiv duginih bojica. (ko se sjeća crtića Bojan)?
sa takvom paletom boja se nikom nemreš zamjerit i nema crno-bijelo.
Zna li itko neki konkretna proizvod da je poskupio, a da nije kafić/restoran? Mi upravo obišli Lidl i Konzum, nismo ništa skoro našli. Nešto otišlo za par lipa gore, nešto dole, kao da nisu ni mijenjali (još se prikazuje dvojno, više je zaokruženo na kune nego eure)
Fenix otšla je papirologija gore (npr ženidba rastava itd). za proizvode ne znam ali rečeno mi je u jednom PC shopu da cijene idu gore na neke vrste proizvoda. Pitao sam jel radi eura ili radi tržišta i rekao mi je da mi to na žalost ne može reći. Što je i dalje ok jel ako kupuješ pc komponente koji nisu na akciji proćeš jeftinije u casekingu. Ugl, bacit cu oko na ono što kupujem inače. Jedino što mi nije jasno je kako zašto svaka benzinska ima drukčije cijene. Barem u mom krugu. 2 petrola sam prosao u istom danu na jednom je 2 litre cole bila 23.99 a na drugom 24.30 i nešto. Nema smisla oba su petrol.