Brijac htjela sam te nagradit dukatima, ali imam samo 26 a najmanji iznos koji mogu dat je 100. Sirotinjo i bogu si teška.

Hvala na linku, nadam se da neće doć do toga, ali ako dođe dobro je znat gdje se obratit.

Giphy - Karen GIF by moodman

zontra Koji panj… Na curu na blagajni mu se bilo bezveze izderati, jer ona tamo "samo radi", a šeficu je zato nasapunao bez beda, jer je ona taj mastermind koji diktira nacionalnu politiku cijena za RH. Što sve jazavci nisu u stanju napraviti za dva likea na društvenim mrežama.

• buz

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

Na Redditu su najveći soy boy beta cucks.

Evo doss frend iz njemacke i izludija me da idemo pecati da on ima sve

Posli smo a on nema nista a ono sto ima ne radi

Dobro da san svoj stap doma ostavio

Ali i sa njegovim sto ne radi jednu bugvu sam mu ulovijo da ima sto slikati

Ova vrečica od Konzuma mi sumnjiva. To si frendu kupio prije neku ribicu u Konzumu, sakrio je i podvalio ju pod ulov.

Nije to neki bed, tak i ja pecam ribe u Sparu, Konzumu, Lidlu i ostalim morima.

😆

Kaj je s ovim ps plus extra katalogom, zasto su u katalogu igre koje vise nisu dostupne. Vidim rdr2 , nije dostupan. Far cry 6, nije dostupan. Ja ne razumijem tooo

ovo je najjači naslov koji sam ikad vidio na lokalnoj stranici

Evo da podijelim sa vama svoj "kutak", još fale neke stvarčice, ali pomalo 🙂 🙂

• Fotkano krumpirom 🙂

Mom najdražem Rvatini sa chetnickom bradom @fensisuperstar želim Sretan Božić.

Urokaj se i za mene <333

Edit:

Zašto je ovaj post završio u ovom Topicu? Uopšte mi namjera nije da nasmijem nekoga.

Grouchove fore i dosjetke su najjace Ha-Ha-Ha

Ako stavim na Waze da izbjegava naplatu na autocestama , jel to vrijedi i za slovenske vinjete ?

bosscorelli ako to staviš na Google Mapsu, onda vrijedi i za SLO i za AU vinjete. Waze nisam nikad koristio, ali trebalo bi biti isto.

Ne mogu vjerovati da nakon, pa jedno desetljeća sigurno, mi dođe da sastavim solidan desktop.

Laptop, uslijed starosti (jedno 5-6 godina a i tad je bio u najboljem slučaju mid range) i što je spor u svemu mi je sad na random počeo stvarati probleme sa random gašenjem wifi-a (moram onda obavezno restartirati šeranje hotspota na mobitelu) tako da ne mogu više uživati ni u te 3 jadne igre što još može pokrenuti. Iskreno, nisam voljan izdvojiti novce za novi, a ako i bi, onda bi opet bila cifra koja bi bila dovoljno blizu da se izdvoji još malo više i sastavi dovoljno dobar desktop samo me i dalje PC gaming ne zanima dovoljno da to napravim a ovo je počelo umarati da ne mogu ni ovo malo što želim igrati u miru.

Za ovo treba imat ošto oko i koncetraciju.

Ovdje se nalaze više slika koje se preklapaju a potpuno su istih veličina a pitanje je koliko je tih zasebnih slika u jednom kadru?

Nadam se da je stvarno predivno kako svi kažete kad dijete dođe, jer ovo svako minutno podrigivanje i često prđenje podmuklih i smrdljivih golubova od strane "ljepše" polovice više nije humano.

Flipper bez brige, štafetu oko podrigivanja i puštanja plinova preuzima prinova, s time da redovito budeš pun dječje bljuvotine ili govana.

Deadwalker brzo će se naučit na shitstorm^^ sjecam se da sam jednom malog pustio 15 sekundi u rezervnom krevetiću samo da odem po pelene i dok sam se vratio vrtio se u krug oko svoje osi i pišao u isto vrijeme dok se manijakalno smijao 😃 yeah. fun times!

Jos je ok kad su govna i bljuvotina u ranoj dobi dok je mlijeko. Zabava pocinje kad pocne kruta hrana. Par puta je zasmrdio gore nego ja u nekontroliranom diabolickom proteinskom kiselisu od prdca.

Zadnjih par dana me pomalo zajebavalo, jučer sam moral s posla i na injekciju, a danas me tolko uklještilo da se ne mogu dić iz kreveta.

Svaki pokret jebena bol. Jbna kičma…

Tuhy

Suosjećam, mene srećom nije od kad je korona počela ni jednom stislo, rad od doma je spas, ali prije toga sam redovito imao problema s kičmom. Probaj krenut šetat čim ti popuste bolovi. Pol sata na dan je dosta i puno brže prođe nego ako samo ležiš i piješ voltarene.

Tuhy Kad je morala cijeli život nosit tu trbušinu, kaj si očekivao od nje? Vrč ide na vodu dok se ne razbije. 😆

buz

What if i tell you da to ima veze sa cca 700 vešmašina / suđerica / frižidera koje sam većinom sam izvozil iz svog skladišta unazad 4 mjeseca?

Na stranu trbuh koji sigurno nije pomogal, al ovo gore me je sjebalo. I pregadno je…