Blebetaonica 2
Pa mogli bi otvorit takvu temu i otvorit glasanje. Svi stavimo svojega boreka i otvorimo glasanje za borove i nagrada od par dukata za bor godine ide tom i tom.
Može i po kategorijama kao najljepše ukrašen ili okićen bor, najromantičniji bor, najskromniji a tu bih ja pobral sve nagrade pa recimo za najlampičastiji bor i izmislite sami neke kategorije i glasamo hehe! Nek traje to natjecanje do Sveta Tri Kralja i onda se proglašavaju pobjednici. Mislim da to nema nit jedan gaming portal i zašto mi ne bi bili prvi !
Ja ne znam je li mojlijep, ali je velik
A kreteni. Vidio sam danas Djed Božićnjaka oko 13h, bio je pijan. Ovo je oko 3h bilo. Pijani kreteni. A brzo se doznalo tko je ovaj junačina što ga tuče na podu. Lik je u HV. Na sreću je priveden i predan vojnoj policiji. Od ranije je čini se poznat kao nasilnik. Ma tužno i ružno.
I onda kažu da treba uvesti vojni rok kao argument za pripitomljavanje divljaka. Ako si divljak, niti posao u Papinoj straži te neće pripitomiti.
Znam 10-ak ljudi, što bliže što površnije, koji su završili u policiji ili vojsci. 8 od 10 njih pamtim kao agresivne i divlje karaktere
Kad ti stave da je dovoljno 3 razreda srednje za biti policajac… Za očekivati.
Djed božičnjak ne postoji.
Sretan Božić ekipa!
- Uređivano
Sretan Božić svima!
- Uređivano