A kreteni. Vidio sam danas Djed Božićnjaka oko 13h, bio je pijan. Ovo je oko 3h bilo. Pijani kreteni. A brzo se doznalo tko je ovaj junačina što ga tuče na podu. Lik je u HV. Na sreću je priveden i predan vojnoj policiji. Od ranije je čini se poznat kao nasilnik. Ma tužno i ružno.

Flipper HaHa-Ha-Ha

"Vidio sam danas Djeda Božićnjaka. Bio je pijan."

Vrh

I onda kažu da treba uvesti vojni rok kao argument za pripitomljavanje divljaka. Ako si divljak, niti posao u Papinoj straži te neće pripitomiti.

Znam 10-ak ljudi, što bliže što površnije, koji su završili u policiji ili vojsci. 8 od 10 njih pamtim kao agresivne i divlje karaktere

Kad ti stave da je dovoljno 3 razreda srednje za biti policajac… Za očekivati.

Flipper A brzo se doznalo tko je ovaj junačina što ga tuče na podu

Sutra u 12 na giljotinu na glavnom gradskom trgu.

zontra Ako ima viška energije, bolje je to kanalizirati u nešto korisno. Barem neobrađenih polja i motika ima na bacanje.

Djed božičnjak ne postoji.

Sretan Božić ekipa!

Sretan Božić svima!🎅

Sretan Božić!

Giphy - Merry Christmas Santa GIF

renda Nema problema, naravno. Zemlje koje traže viši stupanj obrazovanja i imaju dulje trajanje akademije imaju učinkovitiju policiju koja korektnije tretira svoje građane i ima puno manje skandala.

Tri razreda srednje, koji su kod nas strukovni, nemaju program koji pruža dovoljno prilika razvoja kritičkog razmišljanja i kvalitetnog čitanja s razumijevanjem, što je jako problematično kada te iste osobe moraju interpretirati i primijeniti poprilično kompleksno napisane zakone.

Najsreći vam svima bio, slavili ne slavili.

Fico slazem se sa jednim dijelom, ljudi sa 3 godine srednje skole nisu nista manje pametniji od fakultetski obrazovanih, treba akademija policijska uvesti malo opsirnije i dugotrajnije obrazovanje svojih buducih sluzbenika, jer debil je debil, imal on trogodisnju ili fakultet, znam iz iskustva da mozes imati 2 faksa i biti zatucana seljacina koja ne zna nista van svoje struke, pa ni zakucat cavao u jebenu dasku, tako da smatram da je do lose policijske akademije, a ne do stupnja obrazovanja, ne treba podcjenivati ljude.

Tako je, treba na policijsku akademiju dodati kolegije građevinarstva, možda kuhanja, a poželjno i sate domoljubnog glazbenog ukusa - Thompson i co. Neka naši policajci budu najbolje verzije sebe, pa ako i ne nađu posao u struci, uvijek će biti dovoljno sposobni da pribiju dasku na tavanu, okopaju vrt ili izbace drek iz septičke.

OT: Sretan Božić apsolutno svima!💙