Nedovoljno
Blebetaonica 2
Kako sam se pokidao na ovo
Skupili se ub Brenneru na večericuli, Westgate ekipa, pojelo, popili, bili tamburaši i igrali cijelu jebenimum večer, dečki rasturaju boga isusa, sve znaju, jwbeno bilo
Tuhy vas sve veli i da se bar mi taj jednom zalijemo, pičke moje najdraže
Živil
Bog te jebo, delam ujutrop… jeb9 budalu koja smjenu slagala
To bih bio ja
Danas lagana detoksikacija vodicom
Žena kupuje posljednje poklone, ja na prvoj kavi sa sinom koji spava i nadoknađuje jučerašnje mučenje mame i tate.
Život je dobar.
Hvaljen Isus i Marija!
Eto došao je i taj stresni dan oko bora. To me najviše pere. Muka mi je od toga i nisam ga imal 2 Božića unazad a sad imam malog nećaka koji želi boreka pa zbog njega moram. Najviše me muće iglice koje počnu paduckati nakon nekog vremena i mesti ih više puta dnevno onda raskičavanje a ja ga ono recikliram i sjeckam na sitno da ostane samo stup bora. a iglice završe u jednoj malenoj vrečici sa grančicama.
Nije ni čudo da je Grinč ukrao Božić jer nije imal živaca za te stresne stvari. Previše je
Fenix Hocemo i za bor otvorit temu ili samo za ciji je lijepsi
Pa mogli bi otvorit takvu temu i otvorit glasanje. Svi stavimo svojega boreka i otvorimo glasanje za borove i nagrada od par dukata za bor godine ide tom i tom.
Može i po kategorijama kao najljepše ukrašen ili okićen bor, najromantičniji bor, najskromniji a tu bih ja pobral sve nagrade pa recimo za najlampičastiji bor i izmislite sami neke kategorije i glasamo hehe! Nek traje to natjecanje do Sveta Tri Kralja i onda se proglašavaju pobjednici. Mislim da to nema nit jedan gaming portal i zašto mi ne bi bili prvi !
Ja ne znam je li mojlijep, ali je velik
A kreteni. Vidio sam danas Djed Božićnjaka oko 13h, bio je pijan. Ovo je oko 3h bilo. Pijani kreteni. A brzo se doznalo tko je ovaj junačina što ga tuče na podu. Lik je u HV. Na sreću je priveden i predan vojnoj policiji. Od ranije je čini se poznat kao nasilnik. Ma tužno i ružno.
I onda kažu da treba uvesti vojni rok kao argument za pripitomljavanje divljaka. Ako si divljak, niti posao u Papinoj straži te neće pripitomiti.
Znam 10-ak ljudi, što bliže što površnije, koji su završili u policiji ili vojsci. 8 od 10 njih pamtim kao agresivne i divlje karaktere