weky Ukrajina bi trebala biti vodeći izvoznik suncokretovog ulja u regiji, ako se ne varam. Pa shodno tome, jel
plus naši mediji već plaše ekipu s praznim policama u Španjolskoj, Njemačkoj itd.

Naravno, kod nas je pocelo vec odavno. A ove male prodavnice ogranicile kupovinu 2l ulja po osobi. Ja sam toliko spreman da bi prezivio jedino da rat traje pola sata sa svojim zalihama.

ah ništa, onda trebamo sungazing ili bolje čak bretarijanizam prakticirat i nemogu nam ništa.

oxi
    Mislim da možeš odbiti preuzimanje.

Ak ne, reci vozaču da ti napravi zapisnik o oštećenju prilikom preuzimanja.
    Poslikaj odmah sve i pošalji mail sa slikama firmi od koje si naručila, traži novi proizvod / uređaj / kaj si već naručila.
    Oni nek se onda zajebavaju sa Gls-om i odobrenjima, a tebi bi morali dat novi.

Bar je tak kod mene i rijetko zna bit problema oko zamjene za novi artikl ak je ovaj prvi došal oštećen. Ne kažem da nije bilo odugovlačenja il neodobravanja, al znalo je bit i zbog zajeba kupaca... treba odmah prijaviti, ne čekat da prođe par dana.

weky Kaj se čudiš.Ljudi su takvi i tu nema pomoći.Kao kad su pokupovali sav šekret papir kad je strašna korona harala 2020. god.

master_x ovdje u svabiji su ponovo poceli. Dosao dns u Kaufland ostalo par paketa tariguza i to onog najskupljeg. Da dodje do jebackog rata, zadnje sta bi mislio je cime dupe obrisati.

Jebalo ga ulje. Umrijet će od starosti prije nego ga potroši.

A to je već drugi lik danas s punim kolicima ulja. Ne kužim šta oni rade s tim. Mi doma potrošimo jedno ulje mjesečno. Možda ulje i po.

weky meni ta boca ulja dura 4 mjeseca, najmanje.

Ne koristim uopce puno ulje, niti przim puno, osim jaja i slaninu, ali za to mi ne treba ulje uopce.

Fenix

To mu je dosta za koliko? 4-5 godina?

To mu je dosta za moždani udar unutar 2-3 godine.

Možda čovjek često krafne peće pa mu treba puno ulja!