HideooKoojima Zašto nema teme o Ukrajini nije valjda da se skriva istina o Rusima kao okupatorima ?

Možda bi bilo dobro otvoriti temu, pročitati malo što se zadnje pisalo i onda samostalno zaključiti iz vrlo jednostavne rečenice zašto se privremeno zaključala, a ne dizati dramu.

Kada se procijeni da će rasprava moći ponovno ići normalnim tonom, onda će se otvoriti.

HideooKoojima Zašto nema teme o Ukrajini nije valjda da se skriva istina o Rusima kao okupatorima ?

Uralkali uložio u FFA.hr

Fico

Hvala na odgovoru i da šokiralo me 100 ubijenih Rusa mislim da je to većinom 20-25 godina momci koji su radi idiota izgubili živote !!!

fensisuperstar
      Ma povremeno sam lurkao ali ništa posebno da doprinesem bilo kojoj temi. Napokon sam quito Hearthstone, DotA 2 i ostale pizdarije koje su mi godinama uzimale vrijeme i posvetio se PS4/PS5 igrama, tako da sad ima smisla da tu i tamo nešto napišem 😄

🙁
        što da sad napravim, da preuzmem ili ne?

Koji bog je s ljudima? Propuštam li što? Svi se pripremaju na rat i gomilaju zalihe?
          Jeste primijetili isto u svojoj okolini? Žena ispred mene uzela 58 litara ulja u Lidlu? Neki dan lik pokupio svo brašno s police.

weky ma i zbog poskupljenja, ako budu dodatna, a biti ce.

Ljudi i na benzinaskama toče gorivo u karnistre pa sam čuo da su benzinske išle s ograničenjima od max 400l po fizičkoj osobi, postoje ograničenja i za pravne. To je sve lažni osjećaj kontrole jer mozak drugog načina nema da umiri svoj osjećaj za sigurnost.

weky Ukrajina bi trebala biti vodeći izvoznik suncokretovog ulja u regiji, ako se ne varam. Pa shodno tome, jel
            plus naši mediji već plaše ekipu s praznim policama u Španjolskoj, Njemačkoj itd.

Naravno, kod nas je pocelo vec odavno. A ove male prodavnice ogranicile kupovinu 2l ulja po osobi. Ja sam toliko spreman da bi prezivio jedino da rat traje pola sata sa svojim zalihama.