Blebetaonica 2
- Uređivano
Evo jedan prigodni
Nestašica hrane u Crnoj Gori, poređali se Crnogorci na liticu i hoće da skoče, kad nailazi kamion pun krompira, kaže šofer:
Ljudi ne skačite, evo pun kamion krompira.
Jel oljušten?
Nije!
-Skačiii!
- Uređivano
https://www.forexlive.com/news/russia-warns-bosnia-and-herzegovina-against-joining-nato-20220317/
Vjerojatno je i sada USA kriv za preveliko širenje. Očito je Bosna preblizu Rusiji, totalna ugroza.
niš neće propustit ne ulaskom u nato, nato je bezvezno i bezkorisno čeljade, samo trošenje novaca na članstvo. nedavno stara raketa pala na jarun i gdje je tu nato bio sa nato članicama?. bolje te novce koje se izdvaja na nato kupi naoružanje, obući se mladež kak se puška drži i ostalo oružje i onda ćemo moć donekle pokazat neprijatelju zube, u protivnom jebo mačku mater.
TITANXIS Isto kao što ni mi nismo prosperirali ulaskom u EU
doctorfreak hrvatska kao i svi narodi mogu si jedino sami pomoći i bez ikakvih saveza molim koje još moraš i financirat da bi opstali.
Danas su finale 321 kuhaj, dva para, ko će pobjedit pitaj boga? Volio bih da pobjede Ivana i Juan.
Iskočio mi jebeni mrtvi vepar na staroj zagorskoj sad dok sam vozio doma. Izbjego ga u zadnji čas.
Mogo sam si cijeli auto razbit, jbmti... Usro sam se
U tim trenucima, lako za auto. Glavno da si ti živ i zdrav.
Fico ako ti polica za osiguranje pokriva udar divljači onda da. u protivnim izbjegavaj sudar
ruski proizvodi (delicije)
ima tu fine papice i nađe se svašta ponešto.
https://ruskedelicije.eu/
fensisuperstar Pokriva,ako platiš dodatnih 1000kn+ za policu zbog naleta divljači.Tako je bio kod mene slučaj.
Ako nije označeno znakom na tom mjestu onda nisi ti kriv i grad/općina/županija plaća štetu.
Samo moraš nazvat lokalno lovačko društvo da obave potrebnu papirologiju
wooddiebone Ako nije označeno znakom na tom mjestu onda nisi ti kriv i grad/općina/županija plaća štetu.
wooddiebone nope, placa lovacko drustvo koje je duzno i zbrinuti zivotinju.
Ja sam pokupio srnu, nazvao policiju, puhao (moras imati 0,0), nazvao lokalno lovacko drustvo koje je zbrinulo zivotinju. Nakon toga zvao procjenitelja Croatia osiguranja (njihovo osiguranje), te su mi isplatili odstetu na temelju procjene.
Svejedno tko plaća, ova cesta je kroz čitavih 20km obilježena znakovima za divljač. A radi se o žili kucavici, magistrali na kojoj se vozi 100 i jednoj od najopasnijih cesta u zemlji. Svako par mjeseci netko pogine na njoj, a veliki sudari su na tjednoj bazi.