maverick fensisuperstar koji kurac gledam u 5 ujutro Nisi jedini. Propadamo sa stilom. Ove dvije zenske treba izbaciti iz tog zirija jer su u deficitu sa IQ-om... Heat i onda imas ovog pacijenta lol https://youtube.com/shorts/m443iPHH1UI?feature=share
TITANXIS Nnnnnajbolji trailer neke videoigre ikad meni. Od vizualne do audionalne prezentacije. Tresla se brda rodio se mišić, so pity!
TITANXIS fensisuperstar Ajde nemoj me jebat, doživio si višestruki orgazam gledajući taj video, sad ti tu meni ovo ono.
fensisuperstar TITANXIS Ajde nemoj me jebat, doživio si višestruki orgazam gledajući taj video, sad ti tu meni ovo ono.
fensisuperstar Faila mi steam purchase čitavo vrijeme ne da mi da kupim Elden Ring a imam dovoljno keša na kartici. -__- da se razumijemo sve sam probao. faila X puta i onda prodje ono koji kurac.
fensisuperstar Fico kurac mi svemir šalje jer mi onda ne bi dao da preorderam igru od CD PROJECT BADa
wooddiebone fensisuperstar To je bila svemirvljeva lekcija koju očito nisi naučio. yakuza_stinger počeo albanski govorit. A u kurac...