fensisuperstar TITANXIS Ajde nemoj me jebat, doživio si višestruki orgazam gledajući taj video, sad ti tu meni ovo ono.
fensisuperstar Faila mi steam purchase čitavo vrijeme ne da mi da kupim Elden Ring a imam dovoljno keša na kartici. -__- da se razumijemo sve sam probao. faila X puta i onda prodje ono koji kurac.
fensisuperstar Fico kurac mi svemir šalje jer mi onda ne bi dao da preorderam igru od CD PROJECT BADa
wooddiebone fensisuperstar To je bila svemirvljeva lekcija koju očito nisi naučio. yakuza_stinger počeo albanski govorit. A u kurac...
yakuza_stinger wooddiebone to ti je Velika Gorica stil. Normalnofobia style. Taj show na OTV-u je bio nešto najbizarnije ikad.
wooddiebone yakuza_stinger Znam da. Al baš albanija kad je napisano. Kolko sam skužio to je doslovno random zvuk pretvoriš u glagole i imenice i onda to formuliraš u rečenicu na način da bude očito kaj hoćeš reć. Funkcionira naravno najbolje sa jednostavnim uvredama i psovkama koje su ustaljene u narodu.
TITANXIS bosscorelli Dobar je svakako i taj ali prvi mi je nekako ostal kao najbolji u sjećanju zato kaj je prvi. Tad prije nekih 6,7 g. kad sam ga prvi put vidio bilo je wow, kako dobro napravljeno. Gledajući ih sada i radi usporedbe naravno da je drugi tehnički i vizualno bolji, (treći ako bude???) bit će još bolji i tako dalje. Prvi se nekako uvijek pamte.
oxi 11.11, nisam još skinula mrežice sa prozora, spavam sa dva otvorena prozora u sobi, ubijam komarce po kući i skidam krpelje sa psa i mačaka.
fensisuperstar ovo je @oxi koja 11.11 još nije skinula mrežice sa prozora sretan vam skyrimdan svima @herc pogledaj ovo 😃
wooddiebone Baš sam razmišljao neki dan koja su fiktivna rasa srbi i finale je bilo između Mandaloriana i Batariana. Još uvijek se nemrem odlučit. Mandaloriani vode po broju paravojnih skupina, ali Batariani vode po broju ratnih zločina. Težak izbor.