wooddiebone fensisuperstar To je bila svemirvljeva lekcija koju očito nisi naučio. yakuza_stinger počeo albanski govorit. A u kurac...
yakuza_stinger wooddiebone to ti je Velika Gorica stil. Normalnofobia style. Taj show na OTV-u je bio nešto najbizarnije ikad.
wooddiebone yakuza_stinger Znam da. Al baš albanija kad je napisano. Kolko sam skužio to je doslovno random zvuk pretvoriš u glagole i imenice i onda to formuliraš u rečenicu na način da bude očito kaj hoćeš reć. Funkcionira naravno najbolje sa jednostavnim uvredama i psovkama koje su ustaljene u narodu.
TITANXIS bosscorelli Dobar je svakako i taj ali prvi mi je nekako ostal kao najbolji u sjećanju zato kaj je prvi. Tad prije nekih 6,7 g. kad sam ga prvi put vidio bilo je wow, kako dobro napravljeno. Gledajući ih sada i radi usporedbe naravno da je drugi tehnički i vizualno bolji, (treći ako bude???) bit će još bolji i tako dalje. Prvi se nekako uvijek pamte.
oxi 11.11, nisam još skinula mrežice sa prozora, spavam sa dva otvorena prozora u sobi, ubijam komarce po kući i skidam krpelje sa psa i mačaka.
fensisuperstar ovo je @oxi koja 11.11 još nije skinula mrežice sa prozora sretan vam skyrimdan svima @herc pogledaj ovo 😃
wooddiebone Baš sam razmišljao neki dan koja su fiktivna rasa srbi i finale je bilo između Mandaloriana i Batariana. Još uvijek se nemrem odlučit. Mandaloriani vode po broju paravojnih skupina, ali Batariani vode po broju ratnih zločina. Težak izbor.
wooddiebone Evo fensij mi je napravio epiphany u PM, ne znam zakaj se srami javno. Mandaloriani su ustaše jer imaju crni lightsaber.
wooddiebone Isuse jebeni fejs je prepun tih jugoistočno-azijskih profila kaj fishaju. Ne znam jesi probao Facebook Dating sad kad si neženja. Nemoj.
fensisuperstar wooddiebone nisam još. Od pon sam. i taman 15 otkad počinje ovaj jebeni zakon da moraš biti testiran. Znači onak moram se ujutro testirati prije nego odem na sud. Jebem im mater u pičku.