oxi 11.11, nisam još skinula mrežice sa prozora, spavam sa dva otvorena prozora u sobi, ubijam komarce po kući i skidam krpelje sa psa i mačaka.
fensisuperstar ovo je @oxi koja 11.11 još nije skinula mrežice sa prozora sretan vam skyrimdan svima @herc pogledaj ovo 😃
wooddiebone Baš sam razmišljao neki dan koja su fiktivna rasa srbi i finale je bilo između Mandaloriana i Batariana. Još uvijek se nemrem odlučit. Mandaloriani vode po broju paravojnih skupina, ali Batariani vode po broju ratnih zločina. Težak izbor.
wooddiebone Evo fensij mi je napravio epiphany u PM, ne znam zakaj se srami javno. Mandaloriani su ustaše jer imaju crni lightsaber.
wooddiebone Isuse jebeni fejs je prepun tih jugoistočno-azijskih profila kaj fishaju. Ne znam jesi probao Facebook Dating sad kad si neženja. Nemoj.
fensisuperstar wooddiebone nisam još. Od pon sam. i taman 15 otkad počinje ovaj jebeni zakon da moraš biti testiran. Znači onak moram se ujutro testirati prije nego odem na sud. Jebem im mater u pičku.
Flipper Pa neki dan sam čitao raspravu i shvatio iz svega da Vudi ima debelu kitu ko kulen, Tze ne jebe ništa, a Suhy se drži vjerno nadimka. Tako da je sve u redu. 😁