zontra nisam rekla da si los jer igras poker nemoj me krivo shvatit, samo skoro uvjek ljudi izgube novac jer vide ovakve stvari pa misle da mogu i oni pa zajebu cetiri place i 4 rate kredita, jer malo ljudi igra zbog "sporta". Vecinom igraju oni koji nemaju, a ti koji nemaju neznaju igrat. Mozda sam samo ogorcena jer sam gledala kako mi je ujak prokockao 80 000 eura u tri veceri pa me dan danas zica za cigarete.
Blebetaonica 2
oxi
Slazem se. Bilo sto sto ima faktor srece i nema sigurnu zaradu je 'opasno' i treba educirat ljude. Poker ne bih preporucio nikome ako misli nesto brzo zaraditi. Neka ga onda radije igra za male uloge zbog povremene zabave gdje ne ocekuje nista. Pokeru se trebas posvetiti i naucit teoriju. Dugorocno je definitivno moguce zaradivat od njega, samo sto 90% ljudi nije spremno zrtovat se za uspjeh. Da se razumijemo, ja nisam nikakav profesionalac, ni blizu. Ja sam rekreativac koji se ozbiljnije zanima za poker jer ga jednostavno obozavam kao igru. Naravno da cu pokusat zaradivat one cifre od prije par postova konstantno, ali mi nije samo to na pameti. Ja odkad sam poceo igrat poker sam skuzio koliko mrzim ovisenje o sreci i svugdje pokusavam faktor srece svesti na minimum. Kladenje, aparati u kasinima i slicne stvari mi se prilicno gade da budem iskren.
Slažem se.
Bolje biti ovisan o sexu negu o sreći.
Iako će neki reči da je sreća biti ovisan o sexu.
reči
reči
reči
Ne pari ti se, nego ti se pensa
Dal ima netko ovdje koji se kuži u žabe. Ja se u žabe osobno kužim kao Marica u krivi *urac ili kao Emilio u Pc gaming.
Naime, danas smo čistli bazen ispred kuće malo i naletili smo na malu žabu.
kao što rekoh, ne kužim se u žabe uopće. Imao sam u tom bazenu samo ribice do sad. Dal mi je netko "podvalio" žabu da napravi frog spawn ili je sama došla. I don't fucking know. Onak ak mi usred grada krene frogfest ne znam dal će mi gradske vlasti jebati mater što nisam to zaustavio na vrijeme. Doslovno ako imaš imalo neuredan vrt ili ti je živica neuredna možeš dobit kaznu. Što je ok.
- Uređivano
fensisuperstar Dal mi je netko "podvalio" žabu da napravi frog spawn ili je sama došla.
To ti je upozorenje. Sljedeće jutro ćeš se probudit, a u bazenu će bit bizon.
Pozdrav ljudi, imam jedno bitno pitanje a mislim da će ovdje ljudi najbrže reagirati.
Naime, jučer sam dobio prvo mail da mi je password na PSN accountu resetiran, zatim da je dodana 2-step verifikacija a onda navečer i da je sign-in ID (email) promijenjen. Ništa od toga ja nisam napravio a kako konzolu nisam palio par dana vjerujem da mi je netko odlučio uzeti i ono malo igara što igram na PS4. Ima li netko iskustva s time? Zadnji mail koji sam dobio (da je promijenjen email accounta) je kao i svaki službeni imao linkove tipa "Ako niste vi zatražili" blabla ali niti jedan link nije vodio na postojeću stranicu (???) iako to zapravo je službeni mail s kojeg sam i prije dobivao razne obavijesti.
Poslao sam mail hrvatskom supportu sinoć na što sam dobio automatski izgeneriran email kako su zaprimili mail i da ću možda duže čekati na odgovor zbog gužve ali pola maila je bilo na mađarskom (???). Vrlo sam skeptičan oko tog supporta iako mogu sve dokazati da je to bio moj account u kojem je sada očito sve promijenjeno (imam stare mailove od vlastite promijene ID-a, passworda, kupnje igara, skidanja demo igara itd) pa me zanima ima li netko slično iskustvo ?
@fensisuperstar Došla je sama. Žabe se uvijek uvale tamo gdje ima riba.
@kauboj Promijeni šifru emaila.
Jesam od svog gmaila ali i dalje stoji da ne mogu pristupiti svom PSN accountu ako su mi tamo promijenili mail sa mog na neki XYZ...
Meni se slično desilo jučer sa Ebay accountom. Neki konj mi upao na acc i htio iPhoneove kupovat, sreća pa nije ništa poduzeo osim gledao i mijenjao adresu. Odmah sam mijenjao šifre
kauboj Meni i dalje stoji da si zadnji put bio aktivan na PSN-u prije 18 dana (zasad taj lik valjda nije brisao s friend liste), ali tu se valjda ne računa logiranje preko preglednika. Ako se možeš pozvati na svjedoka da si to stvarno ti, daj ovima iz podrške i moje podatke. Što se igara tiče, posudim ti ja nekih svojih, ako te nešto bude zanimalo. Sljedeći tjedan ukidaju i zabranu rada birtijama, pa ono, ak si za, jel...: p
Zero Ako mi ikad odgovori support onda hocu haha
Ma nisam imao puno kupljenih, Just Cause 4, Devil May Cry 5, MGS V pack i možda još nešto a na kraju ništa od toga nisam završio nego samo igrao Warzone... Što se kave tiče, nisam u Osijeku već 2 mjeseca kako je korona u pitanju, radimo svi od kuće i nekako smo se složili da ćemo tako radit još ovaj mjesec izvan ureda. No ako dođem ranije u Osijek javim ti.
k ajd barem da je neka životinja kojoj neće pući kičma kad ju zajašem!
Kako se zove onaj hrvatski headset?
Neću više nikad doc na FFA forum. Da se nitko nije sjetio čestitati rođendan legendi rvacke gaming scene i kulture. Osim na Twitteru gdje se sjetio direx iliti heha. OtiČe na ribut. Poz.
- Uređivano
Čiji rođendan?: p
35 punih ali i dalje neumorno igra igrice. Sve najbolje, megafrende.