k Free time od 3h tjedno zvuči kao moj život zadnjih 25 godina od svih tih silnih igara 😃

@foggy nakon x sati u ninokuni2 prebacio sam si voice over na jap. puno bolje. pun mi je qrac slusati onaj seljački british english gdje jedu pol riječi.

fensisuperstar Ja jednom probao i ne mogu. Previše me dekoncentrira taj jezik, na kraju ne znam šta sam pročitao.

eh jebiga prije sat vremena nije radiio 😃 imaš massive reddit thread u vezi toga 😃

4 dana kasnije

kauboj

Meni se dogodilo. HR support mi nakon par dana vratio account, ali pod uvjetom da mi prebace account na neku drugu e-mail adresu.

Kikiller Kaj te zanima Kiki, cosplayjao bi Tonyja Jastreba?

Mislim da se @maximalni kuži u skejt...ili se samo voli naslikavat šnjim.

I to s potrganim skejtom šnjim 😃

Ne znam editovat pa pišem duplo.
      @Zero mislim da me počinje prat kriza srednjih godina. Kupujem skejt i puštam kosu opet. Back to school baby!

A bolje i skejt nego kabriolet, cajke i mlada sponza u najlonkama i dopičnjaku. Jeftinije je.

Ha sad, ako malo bolje pogledaš 😃

Kikiller Ne znam editovat pa pišem duplo.
          @Zero mislim da me počinje prat kriza srednjih godina. Kupujem skejt i puštam kosu opet. Back to school baby!

Ajd fala kurcu da se pretvaraš u muškarca opeth.

Puklo me sinoć da napravin gaming tribute iz nekog razloga, na kraju provea cilu noć i malo danas na tome i čak mi se sviđa kako je ispalo, pa reka nek stavim i ovde da vidim šta mislite.

Bitnije spojlane igre precizirane u opisu.