k
Evo da te odmah upozorim, ali pripremi se na visesatne rasprave sa mnom o 'Dugackom Pozdravu'. Dylan Dog mi nije najdrazi strip (ali jedan od drazih), ali taj broj je uvjerljivo najbolje izdanje nekog stripa ikad i jedna od najdrazih, ako ne i najdraza stvar koju sam ikad procitao.
Uglavnom, pripremi se! Ne znam hoce to biti sutra ili preko vikenda ili sljedeci tjedan, ali pripremi se!
Blebetaonica 2
Šteta što taj broj nisam imao, sad me baš intrigira. Al sam zato apsolvirao Bogomoljkine Zločine i Zemlju obojenih sjena..
"Dugački Pozdrav", da nije velikim slovom napisao pozdrav, na prvu bi pomislio da se čovjek oprašta od foruma.
Pitanje za one koji imaju Xbox One. Kako kupiti 360 igre na storeu da se mogu igrat na X1? Probavam preko kompa, regija UK ne prolazi...
yakuza_stinger
Definitivno pokusaj nekako procitat taj broj. Nije klasicni Dylan Dog sa odrezanim glavama, hektolitrama krvi, nadnaravnim bicima i pojavama, nego dirljiva prica iz ranije faze Dylanova zivota.
Mislim da Stripovi Online ili tako nesto imaju dosta tih stripova u PDF-u pa tako mozes, provjeri. Ja sam malo probao citat tako neke brojeve, ali mi je ipak draze to 'uzivo', na papiru citat.
@k - malo sam zauzet zadnjih dana, ali ne brini, kroz sljedeci tjedan se javljam sa poduzim postom o stripovima opcenito, Dylan Dogu i pogotovo 'Dugackom Pozdravu'.
Našao sam scribd upload i "prolistao". Definitivno atipičan stil, al totalno mi se sviđa kako je napravljeno. Moram još jednom detaljnije prolistat. Predobro odrađena "što bi bilo kad bi bilo" tema upetljana u prvu ljubav i stavljanje točke na i tomu svemu.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2180524
Eto i dobrobiti kad si Balkanac, ne daju se ti geni kameni.
- Uređivano
To je zato sto mi nismo metiljavci ko Ameri, Svabe i ostala mraka. Prirodna selekcija brajo. Ko mora otici, mora, ko ne, ostati ce. Ako mi je sudjeno da skviknem od tu nekog virusica, neka me!
Jbt ti grcaš u parama
@zontra cek koliko si dignuo para do sad?
ThaUrban
Uf bojim se da ces onda morat cekat vikend/godisnji
Pise u gornjem lijevom kutu ispod imena turnira kad su krenuli i zavrsili. Ja sam oba krenuo nekih pola sata nakon kaj su krenuli (mozes se prikljucit do 2 sata nakon sto krenu). I zavrsio 10-30 min prije nego kaj je ful zavrsio turnir kad smo dobili pobjednika. Znaci racunaj 8-11 sati na ove vece i nekih 5-7 sati na manje turnire. Naravno mozes ti igrat i neka 4 sata i onda ispast. Ali onda ces dobit samo 2x ili 3x uloga u turnir. Ako hoces 20x, 50x, 100x ili jos i vise, onda se pripremi na poludnevne grindove.
fensisuperstar - pa vec je u peteroznamenkastim sto se tice $ (ali ne i sesteroznamenkasto u HRK).
Sad se se nac par budala koji ce nakon sto vide ove svote ic radit isto. Mislim da mi nema mrze stvari od kockanja.