Sterlok pravednik da ali ne treba ti više toliko novaca u tim godinama života, meni ne treba ni sada. nemam više djecu na skrbi, stambeno riješen odavno itd. uglavnom ja za osam godina definitivno prestajem raditi.
Sterlok pravednik jedan je život i ne mislim raditi do smrti, nema šanse. Tko voli nek izvoli, meni novaca nikada nije falilo, a slobodnog vremena nikad dosta. Čovjek kad umire zadnje misli mu nikada nisu "zašto nisam više radio".
pravednik Niti ja ne volim delati. Sam velim da nebreš zaslužiti koliko su troškovi, bez luksuza. Bar ne na pošten način u HR.
moschus herc ZG ekipa, sve ok? 1.3 po Richteru? Ne znam kako to opce moze netko osjetiti 😃 U svakom slucaju pumpaju strah bezveze. Jasno mi je da se netko preplasi ako osjeti ali cemu odmah ti senzacionalisticki naslovi, zvanje strucnjaka u Dnevnik sa obaveznim pitanjima jel to sad znaci da dolazi jaci potres itd.
Genesis sinoc gledamo seriju na Skyshowtimeu kad odjednom reklama….malo proguglao pa vidjeh da se mijenjaju paketu…jesam jedini kojem je ovo proslo ispod radara?
Genesis StarFox_N mislim da je bilo izmedju epizoda,serija je netaknuta @Fico mislim da cu i ja to napravit jer su prebacili neke serije i filmove u skuplju tarifu, tako da tih 50% popusta sto sad imam mi vise nista ne znace
buz @Genesis i ostali gostujući djelatnici, kakva je situacija s ovim certifikatom za vožnju kroz gradove? Idem u taj Leipzig i Google maps me upozorava da prolazim kroz neku low emission zonu. Moramo i mi koji ne živimo tamo to imati, gdje se to nabavlja, trebam nešto od papira da bi to dobio? Koliko to košta? Mogu li se izbjeći te zone da se ide drugim putem ili to vrijedi za cijeli grad?
Genesis buz ehhh ne bih ti znao reci jer nisam vec god i nest u svabiji a imao sam novije vozilo pa se nisam previse zamarazo s tim certifikatima
Zero I kolika je kazna ako tu uletim s dizelom bez DPF-a i EGR-a koji dimi kao parna lokomotiva? Pitam za prijatelja.
maverick Svatko mora imati plakatu, nebitno bio iz njem ili Tunguzije. Kazna je 80€ i npr cijeli Stuttgart plus manja mjesta koja mu pripadaju su u toj zoni. Prije nego što Udjes u takve zone, postoji znak koji te obavješćuje da ulaziš u Umweltzone. Bijeli znak sa Crvenim krugom u kojem piše Umweltzone i većinom je dosta velik i vidljiv. Edit.
buz A gdje to mogu kupiti? Koliko sam skužio to svi moraju imati, bez obzira koliko auto bio nov, čak i električni moraju.
maverick buz možeš dobiti na svim mjestima gdje se vrši tehnički pregledi poput TÜV, DEKRA, GTU itd. Možeš kod svih mehaničara koji mjere emisiju CO2. Također na mjestima za prijavljivanje auta poznatijih kao Zulassungsstelle. Najlakše će ti biti ovdje dobiti, ako imalo znaš njem ili znaš nekoga tko zna. Mislim da možeš i za HR auta tu naručiti plakatu. https://www.umweltplakette.org/umweltplakette-kaufen/
buz maverick Zahvaljujem, kolko sam vidio Leipzig je manje više cijeli u toj zoni tako da nemam baš puno izbora.