Dobra pitanja, da. Ja bih htio uzeti Thievery Corporation karte.
Blebetaonica 2
Nakon A1, evo veselja i za korisnike HT-a:
HRVATSKI Telekom diže cijene usluga.
Jutros je dio korisnika dobio poruke u kojima stoji da se od 1. srpnja povećavaju naknade fiksnih i mobilnih tarifa, paketa, usluga i opcija za 6.5 posto.
"Razlog povećanja cijena je usklađivanje s godišnjom prosječnom stopom inflacije za 2023. godinu. Ako imate ugovorene popuste na mjesečne naknade, u tom djelu neće biti promjena već popuste nastavljate koristiti prema inicijalno dogovorenim uvjetima", stoji u obavijesti korisnicima.
- Uređivano
Pitanje, koje je najbolje posuđe, set posuđa za kuhanje i pečenje?
Neškolovan sam po tom pitanju, dakle ne tražim lonce od par hiljada eura kao u hotelima ali neki pristojan set lonaca, tavica i manjih posuda za kuhanje juhice i jajčeka obavezno.
Trenutno koristim plinski plamenik i one električne 2+2 na šporetu-pečnici.
Dal postoji set koji bi podržavao plinski plamen i kasnije indukciju kad kupim pečnicu plus tablu posebno?
Hvala!
- Uređivano
Za kuhanje neko od rostfraja sa podebljim dnom, takvo ja koristim, nije bilo baš jeftino ali nit skupo ali isplatilo se. A za peći jajca imam staru tavu nekoć presvučena teflonom a naravno kad kupuješ novo onda bih ti preporučil od Tognana tavu koja ide na vatru i imaš verziju dublju za tak meseko peći, saftiće, jajčeka a imaš i verziju za činkice e tu za činkice imam ja plus od Delimana pa kombiniram te dvije i još jednu pak staru koju opet najviše koristim jer ta mi je nekak omiljena za palačinke.
Što teže rajngle to bolje. Ako je debelo dno peče se i kuha jednoliko i teško zagori te takvo suđe i vrijedi. Imam nekoliko Zepter lonaca i to traje cijeli život.
Stariji članak, iskočio mi je maloprije i da vidim kaj pišu. Glavni naslov je za razliku od podnaslova koji stoji u linku da ne velim kakav. Pročitajte i sami i ništa tu neuobičajenog i senzacionalnog u tekstu nema.
Kaj bu gledal samog sebe, nije interesantno!