Dobra pitanja, da. Ja bih htio uzeti Thievery Corporation karte.

Tzereen Ja bih htio uzeti Thievery Corporation karte.

Giphy - Season 4 What GIF by The Office

Tzereen ako ideš na Thievery Corporation u 7.mjesecu u Puli onda se možda vidimo jer imam kartu za taj koncert 🙂

Picek onda bi mi ti mogao odg na moje pitanje u Eventim sučelju?

Fenix šogor je kupovao karte u Istri tako da ne znam koja mjesta je uzeo (ako ima), čak ni po kojoj cijeni. Što se tiče online kupovine, za Pulu prodaje karte Entrio, ne Eventim.

Eventualno da ih kontaktiraš putem maila i postaviš pitanje za konkretan koncert o kojem se radi.

Nakon A1, evo veselja i za korisnike HT-a:

HRVATSKI Telekom diže cijene usluga.

Jutros je dio korisnika dobio poruke u kojima stoji da se od 1. srpnja povećavaju naknade fiksnih i mobilnih tarifa, paketa, usluga i opcija za 6.5 posto.

"Razlog povećanja cijena je usklađivanje s godišnjom prosječnom stopom inflacije za 2023. godinu. Ako imate ugovorene popuste na mjesečne naknade, u tom djelu neće biti promjena već popuste nastavljate koristiti prema inicijalno dogovorenim uvjetima", stoji u obavijesti korisnicima.

Tzereen kad si spomenuo TC automatski sam mislio na Pulu, skroz sam zaboravio da nastupaju i u Zagrebu.

Pitanje, koje je najbolje posuđe, set posuđa za kuhanje i pečenje?

Neškolovan sam po tom pitanju, dakle ne tražim lonce od par hiljada eura kao u hotelima ali neki pristojan set lonaca, tavica i manjih posuda za kuhanje juhice i jajčeka obavezno.

Trenutno koristim plinski plamenik i one električne 2+2 na šporetu-pečnici.

Dal postoji set koji bi podržavao plinski plamen i kasnije indukciju kad kupim pečnicu plus tablu posebno?

Hvala!

pravednik

Za kuhanje neko od rostfraja sa podebljim dnom, takvo ja koristim, nije bilo baš jeftino ali nit skupo ali isplatilo se. A za peći jajca imam staru tavu nekoć presvučena teflonom a naravno kad kupuješ novo onda bih ti preporučil od Tognana tavu koja ide na vatru i imaš verziju dublju za tak meseko peći, saftiće, jajčeka a imaš i verziju za činkice e tu za činkice imam ja plus od Delimana pa kombiniram te dvije i još jednu pak staru koju opet najviše koristim jer ta mi je nekak omiljena za palačinke.

Što teže rajngle to bolje. Ako je debelo dno peče se i kuha jednoliko i teško zagori te takvo suđe i vrijedi. Imam nekoliko Zepter lonaca i to traje cijeli život.

Screenshot prije 13 godina…kakvi dani..jedina briga igrati i ulagati u pc…a ko da je bilo jučer…

pravednik Pitanje, koje je najbolje posuđe, set posuđa za kuhanje i pečenje?

Sigurno ima i boljih ali nekakav dobar omjer kvalitete i cijene su ti WMF i Fissler.

Kaj bu gledal samog sebe, nije interesantno!