fensisuperstar ovi imaju ista prava na cesti kao i ti plus su ozbiljni biciklisti i voze po zakonu. Jedino tko krši pravila si ti s mobitelom u vožnji

Maksimalno 1,5m od ruba kolnika mogu voziti oni na dva kotača. Baš treba paziti na tu ekipu jer dosta njih na križanjima ne zna ni pokazati rukom kada skreću. Još su mi bolji oni koji unatoč stazama sa strane radije voze ili trče po cesti.

Sterlok Ja ti samo komentiram sto si sam izjavio, ne budi princeza sad. Ja svoja pravila u prometu znam, a sto ne znam provjerim da ne budem jos jedan jebivjetar u prometu. Vozim skoro 20 godina i pazim na sve sto i sam navodis, ali najmanje sto mogu je znat pravila koja nisu bezveze, osim tebi jel. Sad jel to bulažnjenje, to samo ti znas.

To sto je Zagreb jebigrad prometa nije nikakav razlog da "nitko ne zna pravila".

Fenix plus su ozbiljni biciklisti i voze po zakonu

znači ok je da lik vozi biciklu uz punu crtu? Svaki normalni biciklista vozi u koloni jedan iza drugog. ovaj je prije nego je otišao blize vozio doslovno po sredini ceste, ne trake nego ceste.

maverick Kad se malo bolje sjetim, gotovo svaki naš kojeg znam ovdje je barem jednom ostao bez vozačke. I ja sam.

brate ja 18 godina imam vozačku i jedinu kaznu koju sam dobio je što mi je istekla vozačka kad sam išao na ffa meeting pa me do autobusne u poreču zaustavio policajac ali sam slijedeći dan produžio vozačku i sud mi oprostio nakon molbe. Što si ti radio da si izgubio vozačku 😃?

foggy Ja ti samo komentiram sto si sam izjavio, ne budi princeza sad. Ja svoja pravila u prometu znam, a sto ne znam provjerim da ne budem jos jedan jebivjetar u prometu. Vozim skoro 20 godina i pazim na sve sto i sam navodis, ali najmanje sto mogu je znat pravila koja nisu bezveze, osim tebi jel. Sad jel to bulažnjenje, to samo ti znas.

To sto je Zagreb jebigrad prometa nije nikakav razlog da "nitko ne zna pravila".

Meni je dovoljno da imam 0 kazni u životi makar nemam pojma o pravilima…niti se pravim da ih znam. Znam da neznam…i jedino me strah drugih budala u prometu, ne mog neznanja.

Npr, ja redovno griješim kaj ne dajem žmigavac kad izlazim iz rotora, kao i 99% ostalih vozača...po mom iskustvu tu i tam netko vozi po pravilima ili zna pravila.

Ili npr. na autocesti malo tko prati kad se netko ubacuje sa sporedne pa da mu napravi prolaz i prebaci se u lijevu bržu traku…u biti dosta stranaca to radi i rijetko tko od domaćih.

A da te žena nekam pusti u prometu je poput zgoditka na lotu. Naravno one uvijek trepću okicama i očekuju da ih netko pusti.

A oni kaj se utiskaju usred križanja sam zato jer im je zeleno, a vide da nema prolaza i da će ostati u tom križanju kad se upali zeleno drugom pravcu, je specijalna vrsta znalaca a takvih ima pun k.

Da ne pričam o onima kaj se malo puknu pa ne žele skloniti auto nego čekaju murju da poslika, iako po zakonu se moraju maknuti u stranu.

Svaki dan veselje u ZG.

Kad budete imali ovakva crvenila stalno na zglobovima palca i šake onda se javite da ste pravi gejmeri.

Sterlok A da te žena nekam pusti u prometu je poput zgoditka na lotu

Ovo je 99,9% istina. Svako toliko svjedočim tome kad moram skrenut lijevo u svoj odvojak ulice, a u suprotnom traku bude gužva. Svaki put kad dam žmigavac i čekam, kad vidim nonšalatno voženje bez trunke obazrivosti da me se pusti - to je uglavnom žena u nekoj od francuskih rđavih kanti.

Fico To sto radis nisu greske. To je nekultura.

Kad si u Rimu ponašaj se kao rimljanin. Zagreb je pun nekulturnih vozača. Ja barem ne gazim pješake, kak su mene zgazili.

Ili npr, svaki dan moram trubiti jer neko na semafuru surfa po netu i ne vidi kad se upalilo zeleno svjetlo. Bogami sviram ko blesav 😂

prayer Al gužva je i stoje na mjestu zato što je tamo rampa i vlak prolazi. Pa onda kad se kranu lagano micat, ja već čekam na položaju i dobijem penis a ne prolaz. Od žena jel.

prayer Inače, evo što se dešava nepoštivanjem pravila, čovjek si je sebi i drugome uništio život

Nemoj bit takav, dovoljno je tragično i bez izmišljanja nekakvih prekršaja.

Čovjek nije ubojica, postupio je po pravilima i po zakonu. Sve kako treba i opet se dogodi sranje. Ovo se može dogodit doslovno svima koji ikad sjednu za volan.

A siguran sam da je čovjeku puno gora kazna živjet sad s tim do kraja života nego bilo kakva novčana kazna ili zatvor. Puno ljudi se ubije radi ovakvih stvari.

wooddiebone Nemoj bit takav, dovoljno je tragično i bez izmišljanja nekakvih prekršaja.

Čovjek nije ubojica, postupio je po pravilima i po zakonu. Sve kako treba i opet se dogodi sranje. Ovo se može dogodit doslovno svima koji ikad sjednu za volan.

A siguran sam da je čovjeku puno gora kazna živjet sad s tim do kraja života nego bilo kakva novčana kazna ili zatvor. Puno ljudi se ubije radi ovakvih stvari.

Znači osnovno pravilo logike u vožnji, ali osnovno. Ako autobus ili neko drugo vozilo stoji na zebri, i NE VIDIŠ cijelu zebru, USPORIŠ JAKO prije zebre, pa nek trube ovi iza tebe koliko žele.

Svaki dan stanem na zebri pješaku, pješak krene i neka budala ne vidi pješaka i sam piči prek zebre, ali svaki dan.

Nema tu nisam vidio, drži se osnovne logike i ne ubijaj na cesti, ne gazi ljude preko pješačkog.

Ja stanem na pješačkom i tip mi se spiči u zadnji kraj jer je mislio da neću stati pješaku, ne drži razmak, ne prati promet, vozi pre brzo. Pješaku ništa, meni ovratnik….njemu? Boli ga kifla/hrvatsko sudstvo.

wooddiebone Čovjek nije ubojica, postupio je po pravilima i po zakonu.

Nije postupio. Kad si iza autobusa koji prijevozi djecu i kao takvim je označen, obavezno moraš stajati iza njega i pripaziti da ti dijete ne uleti na ulicu. Za zebru ne treba ni spominjati.

Koliko god ja vozim oslobođeno i sportski, kad god sam tak oko busa, zebre, tramvaja pazim ekstra i usporim da ne izleti dijete ili ne daj bože penzić. Čak i ako nema zebre u blizini pretpostavim da bi neki pametnjaković mogao iskočiti iza ili ispred busa i ići pretrčavati.

Kad vide moj auto odmah se sklanjaju i bježe, na kružnom i raskrižjima uvijek imam prednost makar je i ne imao. Žene mi daju prednost u prometu i van njega. Da sam znao da će biti ovako lako, uzeo bih BMW i ranije. :HideooKoojimabrag:

Mi Hrvati smo općenito nebeski narod, pogotovo u prometu…svi sve znaju, pogotovo pravila….a zašto imamo toliko mrtvih i invalida, tko će ga znati. "može se svakome dogoditi" hashtag

Živjelo sudstvo.