Da se nadovežem na temu iznad pošto kasnim par dana - radovi na kući + ostalo i nikako ulovit pošteno vremena.
Zasjeli smo za stol i kratki sastanak i uskoro će biti rošade. Ić će koleginica u drugi ured, a na njeno mjesto neki novi kolega koji će radit slične poslove kao i mi. Rekli smo gazdi svi zajedno da je atmosfera trulež i da to ne može dugoroćno tako ići.
A što se tiče kolegice - samo ugrubo. Nije nadređena nikome - ajmo reć - tu smo svi na horizontalnoj hijerarhiji. A inače je tip osobe koja će mnogo brbljat, hvalit se iskustvom, a usput ništa ne može od posla zapamtit, sto mlijardi potpitanja ima, upliće se u sve što treba i ne treba. A u skladu s time će prva reć kako bilo što nije njen posao, kako nije katica za sve, kako je nešto prelagano ili preteško i kako je plaća ovakva ili onakva. Za svaku sitnicu upućenoj njoj koja joj se neće svidjeti (čitaj - kritiku) će imati popriličan obrambeni stvar ili će refflektno napasti osobu usput radeći od sebe žrtvu ili će pribjegnut plakanjem. Nakon jedno 20 puta čovjek otupi, ali mislim da je dosta bilo. Dodatni hint - 40g, neudata + pas. Nek me svatko nazove šovinistom, al brijem da postoji razlog za to. Za života sam privatno upoznao par takvih cura i uvijek je bio zajednički nazivnik - bježi glavom bez obzira. Tako i poslovno - da se mene pita = doviđenja što prije. Al me se nažalost ne pita.
Ali nastavno na sastanak, očekujem masivne promjene do tipa uskrsa. Ako ne bude, onda ćemo ja i gazda 1 na 1. I tad sve iznosim. A možda i sebe. Vanka.
Idem dovršit video, pa se vratim bit nešto aktivniji.