Blebetaonica 2
Ja definitivno ne pratim sport kao prije, tamo negdje od 2010 do 2015 (Schlierenzauer, Morgenstern, Kofler, Malysz, Ammann i slicni su tad vladali), ali pogledam ponekad.
Danas su definitivno neki od favorita podbacili, ali Kobayashi zasluzeno pobijedio. A kao sto kazes, jos slijedi velika skakonica, a u timskom natjecanju ocekujem svega.
Brzo klizanje je apsolutni top. Treba to češće gledat.
Onaj ko je iz Rijeke zna možda više. Užas tamo, usred grada ubojstvo, muž ubio ženu u nekom kafiću!
Da, taj lik je bio. Sjećam ga se sa Super Talenta, već onda se vidlo da se radi o žešćem panju. A ženu sam mu vidio u Zagrebu pretprošlo ljeto jer je ne možeš ne primjetiti.
Taj retaj je ubojica? Mislim, djelovao je kao toljaga na super talentu, ali ipak
- Uređivano
Kako je autor delikatno zaključio da su Bjelovar, Karlovac, Sisak i Velika Gorica jebene rupčage u kojima nema ništa vrijedno spomena.
- Uređivano
Da dobijem jackpot bavio bih se pola dana humanitarnim radom konkretnije djecom sa posebnim potrebama, i dio novaca bih uložio u medicinsku opremu za tu djecu, ostatak rasporedio pola sebi pola maloj ostavio i nebih se uopce trudio od 20 mil napraviti 25 mozak na pasu i laganini.
yakuza_stinger lik je taj dan hodao gol po Belvederu. Nije ubijena ta plava sisata, vec zena u 70im godinama. Konobar je djecak od 20 godina i trenutno je u psihickom rasulu. Navodno je i ostatak klijentele u tom trenutku bio samo penzici