- Uređivano
Kog zanima sad je mister Korado na HRT1.
Kog zanima sad je mister Korado na HRT1.
Ja definitivno ne pratim sport kao prije, tamo negdje od 2010 do 2015 (Schlierenzauer, Morgenstern, Kofler, Malysz, Ammann i slicni su tad vladali), ali pogledam ponekad.
Danas su definitivno neki od favorita podbacili, ali Kobayashi zasluzeno pobijedio. A kao sto kazes, jos slijedi velika skakonica, a u timskom natjecanju ocekujem svega.
Brzo klizanje je apsolutni top. Treba to češće gledat.
Onaj ko je iz Rijeke zna možda više. Užas tamo, usred grada ubojstvo, muž ubio ženu u nekom kafiću!
Da, taj lik je bio. Sjećam ga se sa Super Talenta, već onda se vidlo da se radi o žešćem panju. A ženu sam mu vidio u Zagrebu pretprošlo ljeto jer je ne možeš ne primjetiti.
Taj retaj je ubojica? Mislim, djelovao je kao toljaga na super talentu, ali ipak
Kako je autor delikatno zaključio da su Bjelovar, Karlovac, Sisak i Velika Gorica jebene rupčage u kojima nema ništa vrijedno spomena.
Da dobijem jackpot bavio bih se pola dana humanitarnim radom konkretnije djecom sa posebnim potrebama, i dio novaca bih uložio u medicinsku opremu za tu djecu, ostatak rasporedio pola sebi pola maloj ostavio i nebih se uopce trudio od 20 mil napraviti 25 mozak na pasu i laganini.