Tzereen
Neeee. Mac nikada nije bio za igre.
Može nešto vrtiti, ali baš zato i govorim da nije za usporedbu.

Kada uzmeš u obzir format, performanse, namjenu itd. ne možeš uspoređivati te modele.

Zenbook kao tipični ultrabook možeš, ali gaming laptopi nemaju mjesta u usporedbi s MacBookom. Skroz drugačiji proizvod.

Nećeš kupiti MacBook da bi igrao igre.

• Uređivano

maloprije sam u operi ima otvorenih 16 (šesnaest! (ŠESNAEST! (!!))) tabova, šta je čak i za moje pojmove previše. mislia sam da ću umrit. sad imam devet (od kojih je jedan tab ZAVRŠENA recenzija scarlet nexusa!!) i sve se vraća u normalu.

želia sam da znate tu informaciju. btw. hard seltzeri su škart.

to je sve šta sam pripremia za danas.

EDIT: ako nisi oduševljen macbookom -- znači da ga nemaš.

Nexus Nećeš kupiti MacBook da bi igrao igre.

Apsolutno.

MacBook nikada nije bio namijenjen za gaming, osim za Fortnite. No ako igraš Fortnite, onda imaš veće brige od kupovine i odabira laptopa.

Za prosječnog korisnika nema boljeg od Macbooka u svijetu laptopa.

Nitko me ne može uvjeriti u drugačije.
      Koristim oboje svakodnevno.

Windows laptopi su drugi svemir od Macbookova.

I cijena je jeftinija kad gledaš omjer uloženo/dobiveno.
      Jako puno ljudi voli uspoređivati sirove brojke Macbooka i nekog Windows laptopa i onda pobjedonosno izjaviti HA! Za cijenu Macbooka mogu uzeti takav i takav Windows laptop koji ima bolje to i to...

U stvarnom životu, Macbook iskoristi puno slabiji hardver da postigne iste ili bolje performanse od cjenom ekvivalentnog WIndows laptopa.
      Dodaj bateriju koja nema konkurenta, build quality koji u Windows laptopima uopće nema predstavnika, daleko najbolje ekrane, touchpad dva stoljeća u budućnosti, sad i poprilično dobre tipkovnice (kh-khm 2015-2020) i trajnost koja često doseže i desetke godina bez drastičnog pada performansi.

Apple je UX majstor i to se vidi, ali nije da nema mušica.
      "Do not disturb" mode recimo postoji, ali kad ga uključiš ne radi doslovno ništa, notifikacije dolaze isto kao i kad je isključen, pregrijavanje u slučaju Air modela jer ima ventilator, ali pasivno hlađenje (da! WTF), spomenuta butterfly tipkovnica na modelima iz 2015. do 2020. i blago rečeno škakljiva kompatibilnost sa širokom ponudom periferije.

Ali opet je nemjerljivo iskustvo sa Windowsima sa kojima ne bi više htio imat posla da mi plate.

k
      Ja na prastarom laptopu u Mozilli imam sejvano stanje sa 130 tabova 😂
      A na mobitelu i njegovom browseru dođem skoro do 50 tabova ponekad.
      Uglavnom, nije uopće normalno ali ne mogu si pomoći. 😂

Zanimljiv dokumentarac koji mi se zadnjih dana vrti u recommendedu. Isplati se pogledat.

Nexus

Što je najbolje, na početku te baš zanima zašto su tako buntovne i ne mogu se prilagodit društvu kako ih ostali kolege iz škole opisuju, a do kraja skužiš kako 'prljave cure' uopće nisu 'negativci' nego ima smisla što pričaju i cijeniš to što se drže svojih stavova. A većinu ostalih su zapravo bedaci koji se boje imati svoje stavove i odmah nešto drugačije odbacuju i smatraju manje vrijednim. Boje se što će društvo reći ako budeš drugačiji.

zontra

A većinu ostalih su zapravo bedaci koji se boje imati svoje stavove i odmah nešto drugačije odbacuju i smatraju manje vrijednim. Boje se što će društvo reći ako budeš drugačiji

Something, something 2021...

Nexus Pa da,najbolje je i najlakše zatvorit temu ako nemaš argumente i ako se ne želi čut i drugo mišljenje.

Znači više od trećine svijeta su gameri.

Ajmo preuzimanje lagano.
          Dosta je bilo normiea.

Ja sam slobodan, tako da, forumske cure - navalite!

Mislim da sam trenutno na zabavi s NRG-om ali ne mogu se sitit čoviku imena da me ubijete. Jel Marko možda??

Shooter Uleti mu i nadam se da ćeš se zblamirat. Nakon toga nam javi tu. 😁

Shooter ponudi ga chivasom, ako prihvati to je on.