Poanta i je da ne uzimam za sebe. Nego da kad majci zatreba, da si lagano potegne tu elektriku.
Ja mogu s flaksericom fino detaljno.

A kolka se površina kosi?

Za nešto manje bi bilo idealno u tom slučaju.

Ako je neki ficlek trave od 50-ak kvadrata može i nešto na struju, ali ako ima 1500 kvadrata onda neće ići.

Tzereen za to mozes i strujnom, ali bjezi od tih Akku gluposti.

Ja čekam već par godina kad će moja uginuti da kupim drugu, ali ide i dalje. Otišli ležajevi na kotačima, špricaljka na karburatoru ne radi pa sipnem kap kroz probušenu rupu, a troši više ulja nego goriva pa točim rabljeno ulje iz auta. Mislim da sam napravio ozonsku rupu iznad kuće.

A tek moja doma, prvo 3 godine treba dok startaš, pa troši ulja, pa više nije samohodna jer joj je kas crknuo p ovo pa ono..al jbg, odslužila je dobrih 15 god.

wooddiebone meni je kosilica vani pokrivena samo ceradom 365 dana u godini i uvijek pali iz prve

wooddiebone pa ovo je super jeftino. Ja mislio da će biti 2 i pol, 3 soma.

Susjed na maloj površini ima električnu ali na kabal i dobra je dok je trava mala i suha. Na baterije traju koliko traje i garancija...2 3 godine. Sebi nebi nikad uzel.

Tu s kablom ne bi ni ja. To je baš muka. Ali ove bez zajebavanja da mora potezat i točit i whatnot, mislim da je ovo pravi pogodak.

Kurta

Ova Einhell ide na obične Einhell akku baterije. Samo metneš novu nutra.