malo sam citao rasprave oko kosilica, iako sam totalna njubara ipak bi dodao svoj senf u ovu pricu. naime zivim u manjoj zgradi sa sest stanova i okucnicom s rekao bih 250m2 travnate povrsine. godisnje se kosi koliko vidim po listi 5-6 puta dakle svaki stan jednom godisnje. e sad posto nikad u zivotu prije nisam kosio pa logicno nisam ni posjedovao kosilicu. pitao frenda da mi posudi i on mi posudi svoju iako mi je napomenuo da nije bas dobra ali eto ako imam strpljenja mozda i uspijem sve pokositi. mislim si koji kurac za to malo trave mi ne treba vise od sat vremena.
racunica od sat vremena mi nije cak ni bila losa samo sto nisam znao koliko je losa kosilica na bateriju, znaci morao sam na sedam puta kositi, imao sam osjecaj da su svi susjedi izasli van i mislili si "pobogu sta ona budala radi". prvi put kad sam izasao van i uspio samo 9 minuta kositi sam mislio da nisam napunio do kraja medjutim to je bio stvarno maksimum cak se znala i nakon 8 isprazniti. puni se preko sat vremena btw ali ne mogu se sjetiti vise koliko tocno. nakon sto sam zavrsio sa svojom kalvarijom pitao sam frenda da li se toliko baterija sjebala ili jednostavno nije ni mogla vise. rekao mi je da je reklamirano 20 minuta ali nikad ni blizu toj brojci nije dosao a kroz dvije godine se jos i srozala baterija.
uglavnom radi se o identicnoj einhellovoj kosilici iz pakla 18V s baterijom od 3 ampera koju je netko linkao, iako sam i gore rekao da nisam strucnjak u tom polju ali ipak ako boga znate nemojte to smece kupovati.