- Uređivano
Fico
Nije bez informacija jer nisi ni kliknuo na tweet i pogledao što se stavilo
To je objavio sin ove majke koja je očito imala jako lošu reakciju na cjepivo.
Stvar je u tome da dižeš paniku neprovjerenim informacijama i time činiš štetu za koju očito nisi svjestan
Kako ja dižem paniku, ako se priloži jedan slučaj osobe kojoj je reakcija na cjepivo bila loša? Koju štetu ja to činim, a da se do sada nije učinila puno veće šteta s raznim neprovjerenim metodama koje se kose s logikom i znanošću?
ako ne i tisuća znanstvenika koji su uložili godine svog života da bi mogli spašavati živote?
Ja sam siguran da su oni napravili vrhunska istraživanja, tu nema dvojbe. Da li bi ti isti znanstvenici htjeli imati još godinu dvije dana za potpuni razvoj i testiranja? Definitivno.
I tu želi cijela moja poanta, ali i ostalih ljudi kojima se ne mili primiti cjepivo koje je imalo iznimno kratak razvojni period.
Da li je bolje kupiti novi GPU nakon 6-7 mjeseci ili imati launch model koji dokazano uvijek ima veće probleme koji se isprave s novim verzijama?
Znači to je jasno ko dan.
Bilo je slučajeva starih ljudi koji su umrli nakon cijepljenja, no to ne znaci automatski da ih je ubilo cjepivo.
Apsolutno. Isto kao što je bilo jako puno slučajeva smrti koji su se pripisali COVID-u, iako COVID nije ubio tu osobu. Ali lijepo naznače "osoba je prethodno bila pozitivna na COVID-19" ali to se računa kao COVID smrt.
Tako je neki dan morao izaći Capak i ostatak i kazati da onu staricu nije ubilo cjepivo već nešto drugo. Zašto je onda kriterij drugačiji za to, ali ne i za COVID pozitivne testove?
Pitanje je koliko je "pravih" COVID smrti, a koliko je "bio je testiran pozitivno na COVID" smrti, a te brojke još uvijek nitko nema niti ih želi izdati.
Sve je to novo jos, treba vidit kako ce se to razvijat.
Nije li onda razumno kazati da se XY osoba ipak ne želi cjepiti baš zbog toga? Osim, kao što sam već rekao, ta osoba ima neke kronične probleme (to vrijedi i za običnu gripu i druge viruse) koja bi se svakako trebala cjepiti, ako joj to nalazi i doktor nalažu.
Zdrava osoba, bez simptoma i nekih težih bolesti (ili ako je već prebolila COVID) ne treba uzimati taj rizik i biti nečiji eksperiment.
I ne spinaš i dezinformiraš grafovima kao Nexus.
Hrvoje, aj molim te bez ovakvih bljuvotina. To ne očekujem od tebe. Prvo mi kaži što sam ja dezinformirao i kakve sam ja to grafove stavljao koji su tobože netočni ili fake news? A ne ovako onako mučki ubaciti u zid teksta, ne označiti me i nadati se da to neću pročitati. Pa nisam ja Mujo iz kamena koji sastanči s lokalnim HDZ-om.