Sprinkleri su se aktivirali i napravili poplavu u West Gateu. Dosta veliko sranje. Nema građevinske štete, par porušenih polica tu i tamo.

Došao doma. Ima porušenih stvari, ali generalno sve ok, barem ono što sam vidio uz bljeskalicu. Nema struje do sutra i internet je skroz u kurcu.

Sorry na double postu. Idem pit.

Ljudi drzite se!Svi smo uz vas!❤💙

maverick wikipedija laze

nakon ovog svega mislim da je ovo prvi put da sam poželio da si u pravu kad nisi bio.
    žao mi je svih tih ljudi. najviše mi je žao majke koja je ostala bez dijeteta. stvorio mi se grč samo što sam pročitao.

fensisuperstar ne mozes to tako gledati. nitkome zdravom nije na pameti bilo zazivati ili se sada izrugivati ovoj situaciji. priroda je takva kakva je i svake godine se pokaziva naklonom ili okrutnom prema nama. to je zivot. koliko god puta pali, ljudi ce opet ustati.

ono sto je meni uvjek drago vidjeti u ovakvim situacijama je ljudska dobrota i spremnost pomoci. vjera u ljude mi se uvjek malo vrati nazad, iako nazalost to vidimo gotovo jedino u ovakvim tragicnim scenarijima.

buz

Jesam, nekih 30 km. Sve je OK. Nadam se da je ostatak ekipe isto

I ovo je previše. Ne bi me čudilo da opet pukne balon i te novce netko povuče, a BTC se sroza na $1000, što se već dogodilo.

Eh prodje i ova usrana godina.
        Taman da se iz naftaline izvuce najbolja novogodisnja pjesma.

Zero
        Taman da roknem jedno pet somova na BTC, čekam eksploziju i kupim si bemve.
        Majnanje je za pičke.