Sretna vam svima Nova, ekipa! Nek bude bolja od 2020. i da imate puno zdravlja, sreće i uspjeha i hrpetinu dobrih igara i novi Assassin's Creed.
Blebetaonica 2
Kristalna kugla mi kaže da će ova godina biti...
Sve naj i tak to.
Sritna nova ljudi <3
Sve najbolje deca!!!!
Imam feeling da bu ova dobra!!!
Sretna vam nova!! Ima šta 2021. nadoknađivati što nam 2020. nije dala
sretna vam nova 2021!
zelim vam svima puno zdravlja, srece, ljubavi, novca i naravno puno dobrih igara i da nam sav novi hardver bude napokon dostupan po normalnim cijenama bio konzolaski ili pc.
- Uređivano
Braco moja forumaska posebno @fensisuperstar oba fice, @chono7 @Zero @yakuza_stinger @foggy @Fenix i ostatak stare ekipe zelim vam sve najbolje. Budite mi dobri i provedimo jos godine zajedno i svima zelim srecu u novoj! @Icek da te ne zabb i legendu @PS2MASTER
- Uređivano
SRETNA NOVA GODINA!!
Sve najbolje ekipa! I pozdrav staroj 2020. godini, po mnogocemu najboljoj godini u mom zivotu
Sve najbolje svima i da se jos vise igramo ove godine! Naravno, neka je srece i zdravlja i nek nas ostave ove elementarne nepogode, zivili svi!
Fala fala mister maverick, i ja se pridruzujem cestitkama i zelim sve najbolje u novoj godini da nam svima bude puno bolja nego stara, da se vrati staro normalno, da bude hrane, pica, dobrih igara, zena, muzeva, para ko u prici i tak to.
I da FFA bude najbolji portal ikad. Eto gaaa
Svako dobro u Novoj. Jos malo cemo se tresti. Bond prije protreseno, ne promijesano
- Uređivano
Sretna nova, ekipa.
Neka vam pussy/dick ratio ove godine bude što veći.
Sretna nova ljudi.
Sretna nova svima!
@Tzereen i @fensisuperstar u lovu na mističnog @Tuhy a.
circa 1945 ulje na blatu
RIP Adobe Flash
- Uređivano
i nastavak
kakvi kraljevi. ovaj primjer bi trebali svi devovi sljediti. ovakav odgovor i u drugom videu srednji prst nisam vidio od kako je twittera posranog.
kupujem igru na switch ili steam taman nikada upalio jer moram podrzati ovakav potez.
hmm ovo je prvi put da spajam pc preko wifia preko žarišne točke moba.
vidim da se facebook prebacuje na web.facebook.com
Gina kraljica. uopce ne kontam kako internet debili mogu srati po njoj non stop.
Sretan Božić svima.
Hristos se rodi!
Kad slušam ovo zamišljam si @maverick iz nekog razloga.
Mafija brate
Bas gospoda!
Ja imam Samsung (Spinpoint) F1, ali ovaj s pravom zaslužuje taj sufiks.
- Uređivano
Umro je glasovni glumac u videoigrama i animeima (engleski dub) Brad Venable
https://www.ign.com/articles/prolific-video-game-and-anime-voice-actor-brad-venable-dies-aged-43
Sorcerer jbt mlad čoek,,,
Je netko od vas prodavao preko ebaya?
Ima posla oko toga?
Problemi?
Brat bi prodavao laptop.
- Uređivano
Trugujem godinama preko ebaya i jos me nitko nije zajebao. Bilo je par padobranaca sto nisu uplatili lovu, a slali poruku da jesu, no to samo kulturno odg da dok je vidim uplatu na racumu, ne saljem nista. Takodjer uvjek napisem da nema povrata. Dakle ako lola kupi izvadi ne znam ti ja sta, to mu nece koristiti jer mi poslati nazad ne moze, tj moze, ali love vidjeti nece, a moze se tuziti svojoj babi kad je kupnjom pristao na sve u opisu artikla.
Kada kupujem, kupujem pretezito od onih koji imaju prakticki zakucanih 100% pozitivnih ocjena. Kupovao sam stvari iz USA, Japan, Kina, UK, DEU, Holandije, Madjarske, cak i iz Bugarske. Nikad problema.