Ja najiskrenije ne zelim da uspije. Iz jednostavnog razloga. Daje legitimitet balkanskom nacinu muljanja poslova. I dalje ga smatram zescim prodavacem magle koji je imao nevjerojatnu srecu da mu je tata osudeni HDZ-ovac.

Nije ni prvi ni zadnji koji radi na modelu autonomne voznje, nece ni sam koncept propasti ako on u svojem projektu ne uspije.

Stranci ce reci da je ok cijena…. Recimo 4 eura kavica i 3 za sladoled stvarno ne zvuci vise strasno u danasnje vrijeme :/
    Btw jucer mi frend salje iz nekog kafica na plazi kod Splita, velika Zuja 8 eura, Pelinkovac 7 eura. I to garant jos Maraskin a ne Badel 🤣

Prvi sladoled ove godine. Kad sam videl paket u trgovini, rekoh mu. Stari ti si moj i Božji. Tak mi sad paše da bi i štapek zgrickal.

Evo neznan koliko ste upuceni ali bilo je drame prije par godina kad je twitch bannao Dr. Disrespecta od nikuda niko nije znao zasto i to.

Evo sad je izaslo da se dopisivao sa maloljenicima e sad sto je bilo sexting ili nesto drugo nezna se ali odose sponzori odose sve tako reci propao je.

Sad mene zanima posto se vec dugo godina dopisujen sa @Tuhy em i govorim mu da ga nabijem nakurac da mi popusi kurac itd… mogu li i ja imati kakvih problema jer to traje dugo a smrad nije rekao koliko ima godina?

Miro Jebem ti, a ja se bas sinoc dopisivao s njim! Sextali smo o Elden Ringu sve u 16…

Miro

Ak ima 33 a deklarira se kao 16-to godišnjakinja onda si najeba.

Miro Evo neznan koliko ste upuceni ali bilo je drame prije par godina kad je twitch bannao Dr. Disrespecta od nikuda niko nije znao zasto i to.

Evo sad je izaslo da se dopisivao sa maloljenicima e sad sto je bilo sexting ili nesto drugo nezna se ali odose sponzori odose sve tako reci propao je.

što se ovoga tiče, po onome što sam shvatio još uvijek se ne zna jel je znao da je osoba u pitanju maloljetna ili je kasnije saznao. Po onome što je bilo taj messaging sistem je ko fol bio dostupan samo punoljetnim osobama ako se ne varam. I na kraju dana njemu su isplatili pare za ugovor nakon što su ga banali. Ovo gledam čisto sa strane zakona. Da je stvarno bilo nekog sextinga i da je on znao da je maloljetna mislim da bi bio u zatvoru pošto su sve poruke i sve što su komunicirali međusobno iznijeli na sudu kad ih je dr.disrespect tužio. A to da je propao, teško, lik ima dovoljno para da ode bilo gdje i ne radi više nikad. Pitanje je zašto se twitch ne oglašava u vezi toga. Na kraju dana oni su imali direktno pristup porukama, i ako se radilo o sextingu sa maloljetnom osobom to su trebali prijaviti nekoj državnoj službi koja se bavi time. Ne znam zašto bi se ovako nešto zataškalo.

fensisuperstar zato sto u vecini saveznih drzava sexting kao takav nije zabranjen cak ni s minorom. Mislim ja sam 99,99% siguran da je znao da je osoba maloljetna jer bi sigurno to u svojem obrazlozenju napisao, no on je napisao "individual minor" i cak i to minor kasnije izeditirao. Lik je smrad.

Edit: odnosno neke drzave kao sexting deklariraju tek slanje golih slika i slicno.

pravednik tbh ja više nisam siguran u ništa. Previše toga izlazi, ne znam vše iskreno kome vjerovati.

Joj klinci današnji su prostiji nek ikada prije. Šalju si svašta i odraslima i obratno. Od njih katkad naučiš nemoral a de su pak oni to pokupili, valjda na internetu jer ne vjerujem da baš doživljavaju i slušaju starce.

Rješava se i pokušava rješit posljedice a o uzrocima ni riječi.

Ako nije znao da je maloljetna onda je on najgluplja osoba na svijetu jer to ne koristiti za vlastitu obranu u ovom slucaju je u najmanju ruku retardirano.

TITANXIS

Današnja deca su glupa jer nisu ni roditelji normalni.

Ak ti neka pošalje eksplicitnu sliku ili poruku ignoriraš, ne opravdava te to. Staro ili mlado(no punoljetno), komunikacija i sve dalje se radi uživo. Dogovoriš kavu, sok, nebitno.

Bilo kakvu komunikaciju sa maloljetnicima sa kojima nisi u rodu danas treba izbjegavati. Kod mene je to svedeno na molbu da mi se pomakne u autobusu na izlazu ako koristim javni prijevoz.

I dobro, da taj lik DrDiscrespect nema toliko para i nije poznata ličnost odavno bi završio u istražnom. Dobar odvjetnik i savjetnik zlata vrijede. Kao i publicitet.

Kako je naš Hodak rekao, ako imaš para i dobrog odvjetnika možeš se izvući, ako nemaš, neka ti bog pomogne. Ovaj primjer svakodnevno viđamo u HR.

pravednik Ak ti neka pošalje eksplicitnu sliku ili poruku ignoriraš, ne opravdava te to

dobivam često ne slike nego da se počnem dopisivat sa takvima najviše iz azijskih zemalja. pitaj boga odakle im moj broj telefona pa mi se jave na viber, vocap i sl. naravno da ću to ignorirat i ignoriram, ne želim ih ni pitat što žele. mnogi su izbrisali svoj profil nakon par dana što sam ih izignorirao. dal uopće stoji ženska osoba iza tog broja neznaš. može bit neki manijak lovac sa profilnom slikom neke cure.

nema opravdanja naravno ali ako se radi o bolesnom čovjeku kojega slike što mlađih uzbuđuju i on si ne može pomoći. možeš ga samo ubit lijeka nema jer kad izađe iz zatvora on će opet.

isto kao kod narkomana, oduzmi mu drogu, sve živo, on će i dalje htjeti to.

nema tu nekog rješenja, toga je bilo i bit će i samo ta tehnologija je olakšala posel takvim ljudima.