Genesis istina je. Samo turizam i to takav da ostali zive na nasoj grbači. Jbga

Ima zelg pravo. Ja i @Kaiserus znamo njega još otkad smo klinci bili. Čoek je bio svijetski prvak u tkdu glas istre objavio članak manji od cm kvadratnog. Ali za lika koji je osvojio boćanje, neki turnir 16 lige lokalni, 25 stranica jer mu je stari politički nadrkan. Treba sve te pedere protjerati maknut ovog šmrkača i dignut granicu na učki.

Genesis Ne mogu otvoriti. O čemu se radi?

EDIT:

Uspio sam. Užas… Jadni ljudi. Velika šteta 🙁

Miro

Mislim, koliko god tužno bilo, nije me iznenadilo. Nikad nisam gledala te top gledane streamere ili streamere općenito, ali koliko sam shvatila kroz godine, to je holywood u malom, svi rade užasne grozote ali se pokrivaju međusobno u ime profita.

Frendu danas na kladionici ovisi Austrija da pobjedi Tursku da osvoji 8000 eura. Ako Austrijanci ne pobjede rugat ću mu se do kraja života Ha-Ha-Ha

Picek

Iz napisanog imam dojam kao da je to zadnji par na listiću gdje je odigrao puno parova, pa je ulog možda i mali.

Picek

400€, koeficijent mu je 21 mislim ili tako nešto. Inače ovdje koliko sam skužio možeš iskeširati akumulirani dobitak bez da dobiješ sve parove, jedini je uvijek da utakmica ne bude u tijeku na kojoj si se kladio.

prayer Ako Austrijanci ne pobjede rugat ću mu se do kraja života

Let the ruganje begin, let your life end in sin.