maverick Znaju mnogi. U njem te obicni prolaznik može snimiti kako si u prekršaju, posebice to sada rade kada te smiju snimiti ako si parkirao nedozvoljeno i dobiješ kaznu. Da ne kažem da ako te ova na Benzi služi da si pio i sjedas u auto , postoje velike šanse da ti murija pokuca na vrata, isto kao što ako netko vozi iza tebe i skuzi da krivudas po cesti, možeš takodjer nadati se muriji. Slično vrijedi i za druga kršenja pravila u prometu. Tako da sretno sa glupiranjem i nepoznavanjem propisa jer takvi kada tada ostanu bez vozačke. A fala bogu kamera i bliceva na svakom koraku pa i ovi što divljaju se imaju čemu veseliti.
Kad se malo bolje sjetim, gotovo svaki naš kojeg znam ovdje je barem jednom ostao bez vozačke. I ja sam
Jedva čekam da to krene masovno, jer ZG je postao grad četri žmigavca, totalna anarhija. Ostavljaju se auti nasred cesti i ide se na kavu ili šoping. Vozi se kao mad max drumski ratnik….daj bože da to krene masovno i da krenu oduzimati vozačke, automobile i radit ljudima ovrhe ak nemaju za kazne.