Kako netko kvalitetno može pjevati 5 večeri za redom?

Kolega kupio sebi i ženi ulaznicu, nikad čuo za nju ali moraju otić vidjet kad svi idu. Povukao bi paralelu s Avengers: Edgameom

Fenix Kužio bih da je film u pitanju, ali ono, na par klikova su od youtubea i potencijalno su si mogli uštedjeti novce ako to ne mogu probaviti. Ako ništa drugo, potvrđuju ono istraživanje gdje se pokazalo da cajke uglavnom preferiraju oni slabije inteligencije.

Sad je samo pitanje kaj su cajke…meni je i Škoro cajka i sl. Dobro ne možda cajka ali kuruza.

Zero

Ha ne znam baš, prije godinu-dvije kada sam bio na malom koncertu lokalnog punk ili metal benda (više se ne sjećam), znam da sam se nagledao primitivizma kakvog nisam vidio u niti jednom cajka klubu.

kauboj A znam, nije pravilo neovisno o žanru, samo kažem, bilo je negdje to istraživanje (ne da mi se tražiti). Ponašanje na koncertu je druga stvar, nije da na metal koncertima i ja nisam znao raditi budalu od sebe, pogotovo u mosh pitu.

Razlika u cajkama i metalu/punku je kaj se ma cajkama ekipa pravi fina na primitivnu muziku, a na metalu/punku se ekipa pravi primitivna na inteligentnu muziku.

Cajkeri odrade koncert u outfitu za svadbu, pošmrču 30 kila koksa i odu doma vozeć pijani eventualno po putu pokupe kojeg pješaka ili rasvjetni stup, doma zakače ženu šakom ili bocom od pive i onda spavanac do podne da stignu ipak malo ranije u državnu firmu na posao.

Pankeri se u dronjcima pomlate međusobno na koncertu, idu doma biciklom ili pješke, zagade grad sa čikovima, bocama i pljuvačkom i onda, ovi koji nisu na heroinu, pričaju o teoriji marksizma svi zajedno kad se probude u nečijem oronulom stanu i dovršavaju alkohol koji im je ostao od sinoć ispod uokvirene slike Tomislava Tomaševića dok u pozadini svira rege.

Suprotnost totalna 😄

doctorfreak

Tako je, samo zobanje 😆

@Tuhy

Daj mi molim te sam reci jel stvarno tolko suho da moraš simpat za neku tam Prijovićku?

Ili je Sony tolko zastranio sad da nisi imao izbora nego preusmjerit castanje protection spellova na nekog drugog Ha-Ha-HaHa-Ha-HaHa-Ha-Ha

Kaže netko tko inače traži milfare na koncertima Magazina.