Blebetaonica 2
Kako netko kvalitetno može pjevati 5 večeri za redom?
herc jel idemo?
Samo fan pit ili vip!
Kolega kupio sebi i ženi ulaznicu, nikad čuo za nju ali moraju otić vidjet kad svi idu. Povukao bi paralelu s Avengers: Edgameom
Ha ništa, idemo i mi onda
Sad je samo pitanje kaj su cajke…meni je i Škoro cajka i sl. Dobro ne možda cajka ali kuruza.
- Uređivano
Razlika u cajkama i metalu/punku je kaj se ma cajkama ekipa pravi fina na primitivnu muziku, a na metalu/punku se ekipa pravi primitivna na inteligentnu muziku.
Cajkeri odrade koncert u outfitu za svadbu, pošmrču 30 kila koksa i odu doma vozeć pijani eventualno po putu pokupe kojeg pješaka ili rasvjetni stup, doma zakače ženu šakom ili bocom od pive i onda spavanac do podne da stignu ipak malo ranije u državnu firmu na posao.
Pankeri se u dronjcima pomlate međusobno na koncertu, idu doma biciklom ili pješke, zagade grad sa čikovima, bocama i pljuvačkom i onda, ovi koji nisu na heroinu, pričaju o teoriji marksizma svi zajedno kad se probude u nečijem oronulom stanu i dovršavaju alkohol koji im je ostao od sinoć ispod uokvirene slike Tomislava Tomaševića dok u pozadini svira rege.
Suprotnost totalna
wooddiebone Zato tehnjava i house gazi i jedne i druge.
- Uređivano
Tako je, samo zobanje
Daj mi molim te sam reci jel stvarno tolko suho da moraš simpat za neku tam Prijovićku?
Ili je Sony tolko zastranio sad da nisi imao izbora nego preusmjerit castanje protection spellova na nekog drugog
Kaže netko tko inače traži milfare na koncertima Magazina.