Miro Radi ovakvih pičkastih razmisljanja nam i je ovako, ubojice, silovatelji i pedofili šetaju slobodn

Nije to pičkasto razmišljanje nego je to racionalno razmišljanje. Dakle ako jedno dijete udari tvoje dijete dal češ ga učit da mu vrati istom mjerom? Od malena se djecu uči da se nasilje ne vraca nasiljem.

A to što pedofili, ubojice i slični kalibar šetaju ulicom nije tvoj problem već problem institucija u državi. Tvoj moralni zadatak kao građanina je da takve osobe prijaviš instituacijama koje su odgovorne za riješavanje takvih problema.

E sad, dal te iste institucije obavljaju svoj posao kako treba je druga tema. Vidjeli smo kako je dečko ranije izrešetao nekolicinu "mafijaša" jer od institucija nije bilo ništa. Ispao je heroj, a zapravo si je uništio život.

Fenix super mi je kako uspjevaš izigravati žrtvu, a ja sam samo jednako bezobrazan prema tebi kao što ti budeš prema svima ostalima

Ja nemam s nikim problem, pa čak ni s tobom. S dosta ljudi se dopisujem preko privatnih poruka (s kojima se sprdam ponekad na temama) i apsolutno nemam protiv nikog ništa. Da se znam zezat ponekad to je istina, ali sve u granicama. Ako ti misliš da je riješenje razgovarat na način na koji ti trenutno razgovaraš prema meni, zapravo nisi ništa bolji od mene. Uostalom to mi ne smeta, osim činjenice konstantnog nabijanja na nos o banovima. To mi je malo pretjerano, ali ako te veseli samo naprijed.

Tuhy istina, nisi nigdje to naveo. Samo kažem, jbg, idiota ima pa zbog manjine neću ni pokušavati jer sam onda i sam idiot. Načuđavanje zašto je to tako ne mijenja ništa.

Kako netko kvalitetno može pjevati 5 večeri za redom?

Kolega kupio sebi i ženi ulaznicu, nikad čuo za nju ali moraju otić vidjet kad svi idu. Povukao bi paralelu s Avengers: Edgameom

Fenix Kužio bih da je film u pitanju, ali ono, na par klikova su od youtubea i potencijalno su si mogli uštedjeti novce ako to ne mogu probaviti. Ako ništa drugo, potvrđuju ono istraživanje gdje se pokazalo da cajke uglavnom preferiraju oni slabije inteligencije.

Sad je samo pitanje kaj su cajke…meni je i Škoro cajka i sl. Dobro ne možda cajka ali kuruza.

Zero

Ha ne znam baš, prije godinu-dvije kada sam bio na malom koncertu lokalnog punk ili metal benda (više se ne sjećam), znam da sam se nagledao primitivizma kakvog nisam vidio u niti jednom cajka klubu.