Tuhy istina, nisi nigdje to naveo. Samo kažem, jbg, idiota ima pa zbog manjine neću ni pokušavati jer sam onda i sam idiot. Načuđavanje zašto je to tako ne mijenja ništa.

Kako netko kvalitetno može pjevati 5 večeri za redom?

Kolega kupio sebi i ženi ulaznicu, nikad čuo za nju ali moraju otić vidjet kad svi idu. Povukao bi paralelu s Avengers: Edgameom

Fenix Kužio bih da je film u pitanju, ali ono, na par klikova su od youtubea i potencijalno su si mogli uštedjeti novce ako to ne mogu probaviti. Ako ništa drugo, potvrđuju ono istraživanje gdje se pokazalo da cajke uglavnom preferiraju oni slabije inteligencije.

Sad je samo pitanje kaj su cajke…meni je i Škoro cajka i sl. Dobro ne možda cajka ali kuruza.

Zero

Ha ne znam baš, prije godinu-dvije kada sam bio na malom koncertu lokalnog punk ili metal benda (više se ne sjećam), znam da sam se nagledao primitivizma kakvog nisam vidio u niti jednom cajka klubu.

kauboj A znam, nije pravilo neovisno o žanru, samo kažem, bilo je negdje to istraživanje (ne da mi se tražiti). Ponašanje na koncertu je druga stvar, nije da na metal koncertima i ja nisam znao raditi budalu od sebe, pogotovo u mosh pitu.