Otvorio škrinju bezveze, da vidim šta ima, pronašao 4 sladoleda, maznuo sva 4 i sad sam šećerno ušlagiran.
Blebetaonica 2
Ako baba 50+ godina može u MUP-u nositi tajice s uzorkom zmijske kože i leopard majicom, ne vidim zašto stranke ne bi smjele doći u kratkim hlačama.
Jedno je sud, razgovor za posao i takve nekakve stvari gdje si ti centar pažnje, ali ovo je običan šalter i ne vidim razliku između mirovinskog, zdravstvenog i pošte.
Komentar na fejsu "women should make their own contest".
Kakva farsa.
wooddiebone Davno smo otisli u krasni, ali svakim danom sve me vise iznenadi koliko cemo jos dalje propast i koliko jos ima mjesta ispod dna.
Prvo moda, haljine i nakit, onda kada vidiš kako se našminka kao da ide na crveni tepih svaki dan, gledaš jel časopis ili pravi život, perfektno, a većina žena se muči 3 sata ravno stavit tuš na oči a da ne izgleda kao da ju je netko zatukao šakom u oko.
Sada su muškarci i bolje žene u natjecanju ljepote za žene, pa dokle jebote, ja sam ljubomorna iskreno.
Genesis nisam imala pojma, a iskreno nisam nikad niti tražila review za tampon ili uložak.
Neznam, malo mi je sve to postalo ludo, pa sam sve manje na tim portalima i vjestima i svemu jer još malo pa će bit nelegalno napisat u psećim rodovnicama i putovnicama koji su rod jer će PETA i šira javnost intervenitat i slat će ti prijetnje smrću tebi i cijeloj familiji.
Da se to objasnit i na lijep način.
Npr kako bi se igrači američkog footbala osjećali da mene plate par stotina tisuća da ja reviewam one cupove koje idu na jaja? I da testiram na udarce s tim i odobrim jer mene ništa ne boli kada me netko opali nogom u međunožje?
Ja sam za to da se svi uključe gdje je moguće, ali nekad nije baš moguće.
Samo čekam dan kad će aktivisti aktivisti otići u afričke savane da propovijedaju veganstvo lavovima kako bi spasili jadne zebre i ostale četveronožne biljojede.
Više poštujem Miru koji se bori za očuvanje vegatacije tako što tamani janjce. To nije misija, to je životni poziv.